Unicorn floatie testen uit Amerika!

unicorn floatie testen

Hoi! Ik ga mijn nieuwe unicorn floatie testen! Jawel, die ik in Amerika heb gekocht. Ja, die 3 kilo zware unicorn die ik mee heb gezeuld over vliegvelden en in vliegtuigen. Daar lees je meer over in DIT artikel of DEZE vlog. Met het mooie weer de afgelopen dagen, kon ik het niet laten dat ding op te pompen. Ik dacht: leuk dan zet ik deze in het bubbelbad en ga ik daarop liggen. Of dat lukt en of de unicorn niet lek is zie je in deze video! Want dat zou een stunt zijn, 2 dagen over een vliegveld sjouwen met dat ding en hij zou lek zijn….

Om te beginnen voordat je deze video start…. Hij is niet lek! Ppff, gelukkig, haha. Ik kan de unicorn floatie dus gaan testen. In de video zie je dus het hele opblaasproces van de unicorn. En uiteindelijk hoe groot deze is. Ik verbaasde mij over een aantal dingen. En in positieve zin hoor! Verder vertel ik je wat ik van de opblaas unicorn vind en hoe deze bevalt. En je ziet dus mijn eerste reactie wanneer de unicorn is opgeblazen. Alles lekker spontaan, haha. Verder zeg ik lekker niks meer en zou ik zeggen: bekijk de video!

Unicorn floatie testen

En? Vond je de video leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen en je te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo mis je geen één video van mij. Wat is die unicorn groot hè?! Dat had ik niet verwacht. Maar ik vind hem echt zo gaaf! Zeker super leuk om mee te nemen op vakantie naar Kroatië en daar de unicorn in het zwembad te zetten. In ons bubbelbad gaat hij niet passen (to big, haha). Ik ben zeker heel blij met deze opblaasbare unicorn en zeker omdat deze mij omgerekend 11 euro heeft gekost! Daar moet ik toch veel plezier van hebben straks in Kroatië, haha, En daar ga ik ook vloggen en dan komt de unicorn vast in beeld! Ik ga lekker genieten van dit blije beest!

Wat vind jij van de unicorn floatie?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *