thuisquarantaine shoplog – wat kun je nu nog halen?-

Hoi! Vandaag een thuisquarantaine shoplog. Hoe kun je in deze tijd een shoplog hebben? Gelukkig zijn niet alle winkels gesloten en anders kun je altijd dingen online bestellen. Als ik eerlijk ben heb ik nu ook niet veel nodig (naast eten en drinken), haha. Maar dat hebben we nog genoeg in huis. Ik heb toch wat kleine dingetjes gehaald. Ook om thuis te werken en gewoon want andere gezellige dingen voor in huis in deze tijd. Vandaar deze thuisquarantaine shoplog.

thuisquarantaine shoplog

Ik heb dus wat dingetjes gehaald vanwege het thuis werken en om wat verveling tegen te gaan in huis. Deze laat ik je dus zien. Per winkel (die nog open zijn) laat ik zien wat ik daar gehaald heb. Voor de duidelijkheid: ik heb super snel gewinkeld. Pakken wat ik nodig had en zo snel mogelijk weer naar huis!

Action

corona shoplog
Bij de Action had ik lamineerhoezen nodig. Om opdrachten voor de kinderen te lamineren. Deze heb ik gemaakt voor als de kinderen straks weer naar school gaan. In de aanbieding zag ik ook deze chocolaatjes liggen. Ik weet dat Thijs deze lekker vindt. Een klein cadeautje dacht ik zo.

Hema

thuisquarantaine shoplog
Naar de Hema ging ik voor een kaartje voor mijn baas. Mijn laatste werkdag zit erop. In deze gekke tijd bedank ik hem via dit kaartje. Als alles straks over is, dan spreken we elkaar wel weer ;). Ook had ik nog een cadeaubon van de Hema. Daar kocht ik een nieuw notitieboekje van met een pen. Mijn oude boekje valt uit elkaar. En nu ik thuis werk , vind ik het fijn om to-do lijstjes te maken. En ik kon weer de verleiding niet weerstaan….. Paaseitjes met tompouce smaak!

Bol.com & Kruidvat


Bij de Kruidvat ging ik op zoek naar Vitamine C tabletten. Allemaal uitverkocht. Was ook wel te verwachten. Ik zag nog wel een mooie blush van Essence. Mijn blush is kapot. Het dekseltje sluit niet goed meer en mijn mandje ligt hierdoor soms onder de poeder. Een nieuwe voor 3 euro is dan wel fijn.

Daarnaast zie je een soort boxje voor onze Wii. Via dit ding kan ik de Wii aansluiten op onze Samsung Smart tv. Via Bol.com besteld voor iets van 20 euro. Nou kunnen we in deze tijd gezellig spelletjes doen op de Wii. Lachen!

Tuincentrum

Als laatste iets wat je nu niet echt nodig hebt. Mijn moeder en ik zijn naar een tuincentrum geweest (een hele kleine in Drempt). Daar waren namelijk nog een hoop violen te koop (die had zij eigenlijk via school moeten verkopen, maar dat gaat niet). Leuk om deze nu in de tuin te zetten. Ik heb ook een bak voor bij Thijs gekocht. Hij heeft twee bakken aan het balkon hangen en daar kan ik de viooltjes in zetten. Heb ik weer wat te doen, haha.

En deze twee andere plantjes zag ik ook nog. Het zwart/witte potje vond ik gewoon zo schattig! En daarin een leuk vetplantje. En nog een grotere plant met mooie bladeren. Deze moet in een vaas die nu nog leeg staat, haha. In deze tijd worden we creatief in huis. En zo heb ik wat te doen.

thuisquarantaine shoplog

Ik denk dat dit voorlopig het laatste is wat ik zo’n beetje gekocht heb. Ik zit steeds meer binnen en dat moet ook. Zo af en toe er even uit is wel lekker. Alleen halen wat je moet hebben en weer gaan. Dit zijn niet de meest noodzakelijke dingen. Dat weet ik ook wel, maar ik was toch in die winkels. Dan kan ik gelijk maar alles meenemen wat ik zie, haha. Zo kan ik weer even vooruit.

Wat heb jij voor het laatst gekocht?

Misschien is dit ook leuk?

16 comments

  1. Ik ga ook zo graag naar het tuincentrum, ik ben sinds vandaag begonnen met afvallen. Ja, je leest het goed vandaag haha. Ik ben mezelf de laatste aan het volduwen met verkeerde dingen en vooral al die paashazen komen mijn strot nu al uit. Dus ik dacht vanmorgen, rachel je begint met een verantwoord ontbijt. Yoghurt met vers fruit en verse bramensap van vaders. Even wat verse aardbeien ernaast en ja hoor, ik heb er gelijk een beter gevoel door. De beschuit met basterdsuiker en hagelslag skip ik voorlopig maar en ik ga weer smoothies maken.

  2. Poeh, wij hebben veel gekocht de laatste tijd. Doucherek, zodat we de spulletjes eindelijk niet meer op de rand hebben staan, een eigen voorraadkast gebouwd, nieuwe kattenspulletjes (slaapmandjes enzo), mandjes voor in de voorraadkast en ik kan nog wel even doorgaan denk ik. We komen er eindelijk aan toe om alles op te ruimen en te klussen etc. Ondertussen kunnen we allebei wel gewoon werken zoals normaal, dus dat scheelt.

  3. Uhm! Het laatste wat ik heb gekocht? Ik denk twee nieuwe broeken en drie bh’s. Wel allemaal online eigenlijk! Het laatste dat ik in de winkel heb gekocht is een pyjama voor mijn vriend en een lekkere huisvest voor mijzelf. Allebei bij de Zeeman.

  4. De action, haha ik kan echt niet zonder. Al is het alleen maar even kijken gewoon voor de heb. Ik zou graag naar een tuincentrum willen gaan, maar wist ook niet of die nog open waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *