Thuis zitten- dingen die ik ga doen-

Hoi! Het is toch allemaal wat. De helft van Nederland (als het niet meer is)  werkt vanuit huis of moet thuis zitten. Ook ik zit meer thuis de komende tijd. Het werk voor school kan ik vanuit huis doen en de winkel gaat binnenkort ook dicht. Dus wat meer tijd om thuis dingen te doen. Wat ga ik zoal doen dan?

Thuis zitten

De volgende dingen staan op mijn lijstje om te doen. Wie weet haal jij er wel ideeën uit. Ik ga je geen 100 tips geven om te doen als je thuis moet zitten. Daar zijn al genoeg stukken van online gekomen. Ik deel je in deze post mijn lijst van dingen die ik ga doen of al mee bezig ben.

Op mijn werkdagen voor school, doe ik natuurlijk daar wat voor. Ik zal nog een paar dagen in de winkel staan, maar heb toch meer ‘ vrije tijd’ thuis. De volgende dingen staan op de planning of wil ik graag gaan doen:

Blogs maken

thuis zitten

Mijn blog gaat natuurlijk altijd door. Ik probeer wat in voren te werken en leuke posts te maken. Je moet wat leuks te lezen hebben als je thuis zit, haha. Ik lees zelf ook meer blogs. Samenwerkingen zullen er wel minder komen, merk ik. Dat ligt een beetje stil….

Serie’s kijken

thuis zitten

Ik heb nu meer tijd om serie’s en films te kijken. Op Netflix ben ik al begonnen aan Elite seizoen 3. Zo gaaf deze. Ik las ergens dat Undercover ook snel op Netflix zou verschijnen. Die ga ik ook zeker kijken. En de film: Toy Boy staat ook op mijn lijstje. En verder maar eens kijken wat er nog meer op staat. Ook kijk ik natuurlijk Videoland: Expeditie Robinson, Temptation Island en ik ben begonnen aan The Handmaid’s Tale. En daar komt Mocro Maffia ook bij! Genoeg te kijken dus. En dan heb ik ook WithLove nog met veel leuke liefdesfilms.

Opruimen

Iets wat ik regelmatig wel doe is mijn kledingkast opruimen en herindelen. Nu wil ik dit echt eens grondig doen en kijken wat ik echt niet meer draag. Dit ga ik dan weg doen.

En mijn kast in de kamer met heel veel spulletjes erop. Die mag ik ook wel eens opruimen en dingen weg doen die ik niet meer nodig heb.

Back-up maken

thuis zitten

Een goede back-up maken van al mijn bestanden op de laptop is ook wel eens handig. Nu alle tijd voor.

Bubbelen

Wij hebben een heerlijk bubbelbad in de tuin staan. Ik ga hier eigenlijk niet heel vaak in. Dat kan ik nu wel vaker gaan doen. Heerlijk even ontspannen.

Sporten

Sporten, nog zo’n dingetje wat ik soms één keer in de week doe. Nu ik meer tijd heb, wil ik dit vaker gaan doen. Wij hebben een loopband, crosstrainer, hometrainer en buikspier apparaat in de schuur staan. Maar eens wat meer gebruik van maken. Maar bij de Dectahlon kun je voor weinig geld makkelijk fitnessapparaten scoren. Een crosstrainer of een loopband zijn echt handige apparaten om te hebben. Zo kun je thuis fit blijven.

Schilderen bij Thijs

thuis zitten

Bij Thijs in huis zijn we aan het klussen. Dennis helpt ons daarbij, maar dat zal wel even op een laag pitje komen te staan. Wel kan ik nog het één en ander schilderen: muren, deuren. Dus dat ga ik maar eens doen.

 

Nu ik thuis moet werken, is het niet zo dat ik hier elke dag tijd voor heb hoor. Ik moet op de dagen dat ik op school werk, gewoon wat voor school doen. Lessen maken en andere dingen die ik thuis kan doen voor de kids. De dagen dat de winkel open is, ga ik daar nog heen. Ik heb wel meer ‘ vrije tijd’ dus dan kan ik aan deze dingen beginnen.

Het zijn gekke tijden en ik denk dat dit nog wel even voort duurt. Thuis zitten zal nog wel enige tijd duren.  We moeten er maar het beste van maken en mensen komen met leuke creatieve dingen zo. We moeten het maar van de zonnige kant blijven bekijken.

Wat ga jij thuis doen naast werken? 

Misschien is dit ook leuk?

12 comments

  1. Ik heb nu veel meer tijd om te koken: gezonde kost, iets nieuws uitproberen, iets lekker bakken…. De laatste maanden kwam ik daar niet vaak meer aan toe. Natuurlijk ook genieten van het heerlijke weer op mijn terras!

  2. Je hebt genoeg te doen de komende tijd.. leuk! En wat tof dat je zoveel te doen hebt bij huis.. een keuze gym en een bubbelbad in de tuin. Jij zult je niet vervelen! 😉

  3. Haha ideaal, een jacuzzi en de mogelijkheid om thuis te sporten. Dan kom je de tijd sowieso wel door. Hier ook veel bloggen en dingen in huis doen.
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *