Thuis een themafeest houden -winactie thema outfit-

Hoi! In deze tijd zijn veel feestjes niet door gegaan en gaan ook zeker nog niet door. Helaas is het Coronavirus nog steeds onder ons en zullen we er nog rekening mee moeten houden,  dat we gewoon weer op een terrasje kunnen zitten, is wel super fijn! Maar stappen of naar een groot festival. Dat gaat zeker nog niet gebeuren. Maar wat dacht je van thuis een themafeest houden? Ik laat je wat leuke thema’s en bijpassende outfits zien! Plus een leuke winactie om een thema outfit te winnen!

Thuis een themafeest houden

Ik zou dit jaar bijvoorbeeld naar Dreamfiels gaan. Maar goed dat we geen kaartjes hebben gekocht…. In deze tijd van veel thuis zitten, worden we ook creatief. Wat dacht je om thuis een themafeest te houden? Dat mag, maar je moet natuurlijk wel uitkijken hoeveel mensen je uitnodigt. En zorg dat je een beetje de ruimte heb.

Thuis een themafeest houden, zou ik in de tuin doen. Dat lijkt mij het meest veilig. Ik nodig dan vrienden uit. Lijkt mij echt super gezellig. Wat drinken, lekkers, goede muziek en zo heb je bijna je eigen Dreamfields joh, haha.

Oké, het tipt niet aan een echt festival, maar je kunt er wel een leuke twist aan geven door iedereen in een bepaald thema te laten komen. Een beetje nog met de zomer gedachte lijken mij deze thema’s echt grappig. Ik laat je gelijk een outfit van Carnavalskleding zien, die ik dan zou aantrekken.

Vissen en zeedieren

thuis een themafeest houden

Thema 1 is lekker algemeen: vissen en zeedieren. Denk aan grappige onderwaterdieren die we in de zee vinden. Ik zou dan voor een haaienpak gaan, haha. Echt super grappig. Mocht je niet als een onderwaterdier willen? Dan kun je ook altijd in je zwemkleding of iets komen. Of alsof je naar het strand gaat. Een leuk zomers thema.

Hawaii

thuis een themafeest houden

Thema 2 wat mij erg leuk lijkt is Hawaii! Dat is toch een ultiem zomers gevoel. Allemaal een gezellig hoela rokje om en een bloemenkrans om je nek. De mannen in een foute Hawaii blouse. Qua aankleding kun je mooi werken met palmbomen en kokosnoten. Echt geweldig.

Hippie

thuis een themafeest houden

Thema 3 doet mij beetje denken aan carnaval. Ik was afgelopen carnaval verkleed als een Hippie. Een Hippie thema is altijd leuk. Flared pants, piloten brillen en gekke printjes. Er is altijd wel iets te vinden wat op Hippie kleding lijkt. En echt super grappig dus.

Disney / sprookjes

Thema 4 zou zijn Disney / sprookjes! Misschien niet heel erg zomers, maar ik ben zo een groot Disney fan. Met dit thema zou ik wel een feestje willen geven, haha. Kom als prins of prinses of als Mickey of kabouter. Geniaal toch?! Ik zou zelf als Minnie Mouse gaan denk ik, haha. Zal gegarandeerd een leuk en magisch feestje worden.

Zo zijn er genoeg leuk ideeën om er thuis een feestje van te maken. Iedereen die leuk en gek verkleed komt, een leuke aankleding in stijl van het themafeest en zo heb je vast en zeker een topavond. Lachen!

Winactie

En nu het allerleukste deel van dit artikel! Ik kan je een handje helpen met zo’n leuk themafeest. Ik mag via Carnavalskleding.nl namelijk 30 euro shoptegoed weggeven! Zo kan jij al een toffe outfit shoppen voor eventueel een thema feestje. Wat moet je daarvoor doen?

– Laat een reactie achter onder dit artikel wat voor themafeest jij zou organiseren (en een geldig e-mail adres!!).

– Volg mij op Instagram en volg Carnavalskleding op Instagram.

–  Extra kans: deel de foto van de winactie in je story en tag Carnavalskleding en mij erin.

De winactie loopt tot en met zaterdag 22 augustus. Veel succes met meedoen en de winnaar krijg  van mij op zondag 23 augustus een berichtje hoe de winactie verder verloopt.

Ik ben wel benieuwd in welk thema jij een feestje zou organiseren?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

6 reacties

  1. Wat een leuke kleding. Ik zou voor mijn dochter een snoepjesfeest organiseren. De snoepkostuums zijn superleuk…en zij is gek op feestjrs en snoepen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *