The Sting opening in Doetinchem & shoplog

Hoi! Wat een leuke dag heb ik gisteren gehad. In Doetinchem opende een nieuwe winkel, namelijk: The Sting. Deze winkelketen is al in veel steden te vinden, maar Doetinchem had er nog geen. In het oude Miss Etam pand (dit stond al een tijdje leeg) is deze winkel gekomen. 2 etages vol kleding en accessoires. Echt leuk! Om half 10 zou de winkel opengaan. Ik kwam de hoek om gelopen rond 5 voor half 10 en er stond serieus een rij voor de winkel! De eerst 100 bezoekers kregen namelijk kortingskaarten…  Haha. In deze post neem ik je mee tijdens de opening en laat ik zien welke items ik heb gescoord bij The Sting in Doetinchem.

The Sting Doetinchem opening

The Sting
Rond iets voor half 10 kwam ik dus aangelopen en zag een rij…. Op de foto zie je een gedeelte van de rij, maar deze was lang…. Ik was bezig een foto van de rij te maken toen ik een appje kreeg van mijn nichtje. Wij staan ook in de rij! Ik keek op en daar zag ik inderdaad twee mensen zwaaien. Mijn tante en nichtje en een vriendin van mijn nichtje stonden al in de rij. Ik had vies mazzel dat ik dus bij hen kon aansluiten. De eerste 100 bezoekers kregen namelijk een kaartje, waarop een geldbedrag zou staan. Dat was je korting voor die dag. Daarnaast was op de gehele collectie alsnog 25 % korting. Korting op korting, daar houden wij wel van!

The Sting
En daar ga ik naar binnen hoor. Er was natuurlijk een fotograaf aanwezig om foto’s ervan te maken. Er stonden ook foto’s van de opening op Facebook en daar spotte ik mijzelf, haha. Super grappig! Hier kregen we een kaartje.

The Sting
Gelijk open krassen! 10 euro. Kijk, dat is altijd leuk meegenomen. Mijn tante en nichtje hadden ook 10 euro. Er zaten ook bedragen van 50 en 100 tussen stond op Facebook, maar wij hebben niemand horen juichen…..

De winkel

The Sting
Dan was het tijd om rond te kijken. Het was er druk….overal rijen: bij de paskamers en bij de kassa. Maar dat was natuurlijk te verwachten, haha. Wij hebben alles eens goed bekeken en overal rond gesnuffeld. Uiteindelijk zijn we naar boven gegaan, om daar bij de heren de paskamers te gebruiken. In alle drukte ben ik vergeten een foto van de herenafdeling te maken. Wel van de beneden verdieping van de dames. Het is echt een mooie en lichte winkel geworden! Gave en frisse uitstraling en mooie items.

The Sting

The Sting

Wat wel een grappig detail is, de mannenafdeling is zelfs iets groter dan de vrouwen afdeling. Whut?! En nog een apart detail, bij de mannen zijn meer pashokjes. Boven bij de mannen zijn 10 pashokjes te vinden en beneden bij de vrouwen 6 of 8 (dat weet ik even niet meer, haha). Deze logica snap ik niet helemaal.

Shoplog

The Sting
Maar dat maakt niet uit. Ik kwam wel met een volle tas weer naar huis. Ik kreeg dus 10 euro korting van dat open gekraste kaartje. En daarbovenop kwam nog eens 25 % korting. En om het nog leuker te maken, er waren al een heleboel artikelen afgeprijsd… Daar ging de korting ook nog eens vanaf.

The Sting
Als eerste was ik op zoek naar een witte short. Die vond ik! De rafelige onderkant vind ik leuk en het broekje voelt goed aan en zit fijn. De orginele prijs van deze short is €24,99.

The Sting
Dan zag ik bikini’s. En je geloof het nooit, maar het bovenstukje was 5,- en het broekje ook. Een bikini voor 10,-! Nou nee, daar ging ook nog eens 25 % af, dus werd het een bikini voor €7,50. Dat kunnen we niet laten hangen, haha. Het zijn lekkere neon kleurtjes en bij het topje kan ik de bandjes er nog af halen. Dat vind ik altijd wel fijn, krijg je geen lijntjes met het bruin worden ;). Het fijne was ook, dat ik het broekje in een andere maat kon doen dan het bovenstukje. De maten verschillen namelijk best nog erg, haha.

The Sting
In de rij bij de kassa zagen mijn nichtje en ik deze sandaaltjes nog. Ik vond de kleur zo vet! Geel!!! En deze sandaaltjes waren €10,- daar nog eens 25 % vanaf, maakt ook €7,50. Dat is ook nog weer een leuk bedrag.

The Sting
Het zal wel even wennen voor mij zijn met dat teenstukje erin, maar moet goed komen ;). Het zijn niet de stevigste en beste schoenen om op te lopen, maar ik noem ze mijn ‘zit schoenen’. Als ik niet veel moet lopen, doe ik deze aan, haha.

Flamingo item

The Sting
En dan nam ik nog een (zwem) broek voor mijn vriendje mee. Hij weet nog van niks (hoop niet dat hij dit nu leest, haha). Een zwarte zwembroek met flamingo’s! Ik ben dol op flamingo en nu matcht mijn lieve vriendje met mijn grote opblaas flamingo vriend, haha. Lachen hè?! En als hij hem niet wilt, doe ik hem aan, haha (maar kan mij dat niet voorstellen).

Ik was in totaal (min de zwembroek van mijn vriend) iets meer dan €23,- kwijt. Voor 3 geweldige items. Dat is nog eens een leuke deal. The Sting Doetinchem is echt super mooi geworden en een goede aanwinst voor Doetinchem. Ik zal er zeker vaker een kijkje nemen, hihi. En als jij in de buurt bent, neem een kijkje!

The Sting: wat vind jij van deze winkel en winkel je er graag?

 

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

  1. Dat is nog een leuk shoppen met zoveel korting en zeker mazzel dat je familie in de rij zag staan! Ik vind je bikini super en de zwembroek met flamingo’s ook erg leuk!

  2. Leuke ervaring lijkt me! Mijn ventje zou wel blij zijn met zo’n grote herenafdeling. Hij vindt het altijd oneerlijk dat de mannenafdeling kleiner is en vaak meer achterin ligt dan de vrouwenafdeling. Haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *