Telefoonhouder voor de fiets review

telefoonhouder voor de fiets

Hoi! Het mooie weer is nu echt in ons land gekomen. Zo fijn en heerlijk! We gaan er nu ook meer uit met de fiets. Ik pak nu sneller de fiets met mooi weer dan met slecht weer, herkenbaar? En wist je dat er ook een telefoonhouder voor de fiets bestaat? Voor de fijne fietstochten met het mooie weer en zo heb je altijd goed en veilig je telefoon bij de hand. Ik laat je één van de telefoonhouders voor de fiets zien.

Telefoonhouder voor de fiets

In de auto zijn we een telefoonhouder wel gewend. Je kunt dan makkelijk Google Maps aanzetten en veilig kijken naar je route. Maar stel je wilt dit ook op de fiets? Dat kan nu! Je hebt tegenwoordig ook een telefoonhouder voor de fiets. Zo heb je gemakkelijk je telefoon op de fiets bij de hand.

De fiets die je op de foto’s ziet is eigenlijk van mijn moeder, haha. Ik fiets er graag op, omdat deze fijn fiets, maar er ook zo leuk uit ziet! Bij de Decathlon heb je ook van dit soort leuke damesfietsen. Zo fiets je fashionable door de straten.

Bijvoorbeeld om een fietsroute op Google Maps aan te zetten. Je hebt je handen vrij en kunt veilig fietsen. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke en originele telefoonhouders voor de fiets. Echt ideaal en heel handig. Natuurlijk mag je niet appen op de fiets. Maar wel een route aanzetten en zo kan je die goed zien als je aan het fietsen bent.

telefoonhouder voor de fiets

Of wanneer je stil staat , kun je even gauw je berichten op je telefoon checken. Dat klinkt toch best handig lijkt me zo?! Ik test zelf ook een telefoonhouder voor de fiets uit. Deze is van Bike Tie 2 en heb ik besteld bij Hoesjesdirect.nl. Ik dacht dat deze iets van 20 euro is.

Bike Tie 2 houder

Je bevestigt de telefoonhouder op je stuur en kunt deze zo strak mogelijk aantrekken. En trek hem ook strak aan zodat hij goed vastzit als je over hobbeltjes fietst. Dan duw je daarna je telefoon erin. Maak je telefoon vast aan elke hoek. Doordat het van rubber en rekbaar materiaal is, past elke telefoon erin. Voor mijn iPhone 11 moet ik even goed rekken, maar dan past deze erin.

telefoonhouder voor de fiets

De telefoon zit stevig in de houder en ik kan goed zien wat er op mijn beeldscherm staat. Ik heb Face ID op mijn telefoon staan, dus als ik erboven hang, dan opent mijn telefoon zich. Dat is echt super handig! Een nadeel is wel dat je niet op je telefoon in de hoekje kunt tikken waar deze vast zit. Het rubber is vrij dik en hierdoor kun je niet overal bij.

telefoonhouder voor de fiets

Na wat hobbeltjes in de weg, glijdt mijn telefoon wel naar beneden. Het rubbertje om het stuur houdt mijn telefoon niet zo heel goed en mijn telefoon hangt bijna op de kop…Dat is wel even wat minder. Maar even weer goed rechtzetten en weer aantrekken en we kunnen weer.

telefoonhouder voor de fiets

De telefoonhouder voor de fiets is zeker een handig gadget nu. Lekker fietsen met mooi weer en je telefoon op een veilige manier bij de hand.

Fiets jij veel in deze tijd?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

16 comments

  1. Eigenlijk niet haha, maar het lijkt mij echt super handig! Wel jammer dat ie met een paar hobbels wegglijd en dat het rubber te dik is dat je niet overal bij kan .

    Hele fijne review!

  2. Ik fiets altijd wel veel, ik vind het heerlijk, makkelijk zo deze telefoonhouder als je de weg wil weten tijdens het fietsen, al kan ik me best voorstellen dat de telefoons best zwaar zijn en wat je al schrijft dat de houder misschien niet helemaal goed blijft zitten als je een hobbel over gaat.

  3. Sinds ik weer een fiets heb stond ik er niet bij stil dat het inmiddels niet meer is toegestaan een telefoon in je had te hebben terwijl je fietst. Dus deze tip komt als zeer gelegen.

  4. Ik zou toch afgeleid worden als de tel op zijn kop hangt of naar beneden glijdt. Terwijl het op zich natuurlijk wel een goed idee is.

  5. Zeker handig! vooral als je een stukje moet fietsen en je weet de route niet precies (of helemaal niet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *