Spaarrekening & rentes vergelijken – tips-

spaarrekening

Hoi! Een artikel over rente en spaarrekeningen. Niet echt iets wat je snel bij mij verwacht. Ik ben daar zelf niet zo heel erg mee bezig. Vriendlief daarentegen meer. Maar het is toch best handig om er wat vanaf te weten toch?! Voor alle vrouwen die zich hierin herkennen. Ik heb een slimme tip om spaarrentes te vergelijken.

Spaarrekening

Een spaarrekening hebben we allemaal. Deze komt eigenlijk wanneer je een rekening opent bij de bank.  Zo had ik als kind al een spaarrekening. Toen nog totaal geen besef wat ik hier mee moest. Maar hé, ik had er eentje, een spaarrekening voor een kind. Vanaf kleins af aan leerde ik sparen.

Nu heb ik daar natuurlijk profijt van. Nu snap ik dat je met je gespaarde geld een buffertje hebt voor grote uitgaven of leuke dingen, haha (iets met een vakantie naar Curaçao….!). Als kind zijn wist ik natuurlijk helemaal niet wat rentes waren. Hoe ouder ik werd hoe sneller mij duidelijk werd, dat je geld moest betalen om je geld bij de bank onder te brengen. Okey dan….

Misschien handig om eens in de gaten te houden bij welke banken de rentes laag zijn. Niet zo mijn ding om uit te zoeken als ik eerlijk ben. Maar hé: ik zou Merle niet zijn als ik daar een handige site voor heb gevonden: spaarrente.nl. Dit is dé site met alle informatie op het gebied van spaarrentes. Op deze site vind je een compleet overzicht van alle spaarrekeningen bij alle banken en rentetarieven, die je makkelijk kunt vergelijken en aanvragen.  Ook vind je informatie en inzichten op het gebied van de laatste ontwikkelingen van sparen en rentes.

Rentes vergelijken

Zo wordt een rente spaarrekening minder abracadabra voor mij en misschien wel voor vele anderen. Op de site vind je gelijk een overzicht van de banken met hun verschillende rentes. En ook welke soort spaarrekeningen zij aanbieden. Wist jij dat er namelijk verschillende spaarrekeningen zijn? Zo kun je sparen in verschillende spaarvormen, van een vrij opneembare spaarrekening en spaardeposito tot klimrente rekeningen en deposito’s. Ook vind je hier alle kinderspaarrekeningen en zelfs duurzame spaarrekeningen.

spaarrekening

Kies in het schema welk soort spaarrekening je wilt en zie een overzicht van alle spaaraanbieders, producten en de daarbijbehorende rentes. Zo kun je deze eenvoudig vergelijken met elkaar maar ook voorwaarden bekijken, de hoogste rentes selecteren en direct online openen.  Bepaal je inleg, kies je spaarvorm, vergelijk en vind je hoogste spaarrente. Zo wordt het makkelijker gemaakt.

Ik krijg dadelijk nog meer verstand van spaarrekeningen en rentes dan mijn liefste vriendje joh, haha. Nee, hij vindt zoiets ook leuk om uit te zoeken. Ik ben meer van het gemak en wil dit snel en overzichtelijk op een rijtje hebben. Deze site helpt je daar goed bij!

spaarrekening

Weet jij veel van spaarrekeningen en rentes af?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *