Sieraden van Kaya – gouden kettingen

Hoi! De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken ,vind ik. De lampjes in en rondom het huis, kaarsjes die branden en een mooie versierde boom. Wie weet liggen daar wel cadeautjes onder?! In dit artikel laat ik jullie mijn nieuwe sieraden van Kaya zien. Een leuke cadeautip als je nog mooie sieraden zoekt om als cadeau te geven.

Sieraden van Kaya

Met kerstmis weet ik al wat ik aandoe. Ik draag een paars glitter jurkje. Helemaal leuk! Qua sieraden ben ik er nog niet helemaal uit denk ik. Ik heb namelijk twee nieuwe kettingen. Deze sieraden van Kaya zijn echt zo mooi! Op een paars jurkje kunnen deze prachtig staan. Maar ik heb ook nog wat zilveren sieraden die ik mooi op het jurkje vind staan. Mmhh lastige keuze….

Ik zal jullie eerst mijn nieuwe kettingen laten zien. De eerste is een soort schakelketting met parels. Ik vind het een sjieke ketting. Wauw! Met de schakel aan de voorkant maak je de ketting dicht. De ketting is goed te combineren met andere sieraden vind ik. De ketting is niet verstelbaar. Het is een wat korter model.

Ketting met naam

Hierdoor is deze dus fijn te combineren met andere kettingen. Ik kan er mooi een wat langere ketting bij dragen. De andere ketting van Kaya sieraden bijvoorbeeld. Dit is een ketting met naam. In het rondje aan de ketting kan je je naam laten graveren. Echt super leuk.

sieraden van Kaya

Je kunt kiezen uit een lettertype en dus zelf bepalen wat je wilt laten graveren. Zo kun je ook de naam van een vriendin of familielid erin laten graveren en dit als kerstcadeautje geven. Op de site van Kaya sieraden zijn nog veel meer kettingen te vinden die je kunt laten graveren.

Armbanden

Als dat geen mooi en persoonlijk cadeau is, weet ik het ook niet. Wanneer je bij Kaya sieraden boven de 20 euro bestelt, krijg je  een gratis armbandje met een ster erbij. Deze is echt super cute. Ik zag ook leuke bedels voor een armband op de site staan. Zo kun je een armbandje personaliseren en deze cadeau doen. Dat is ook een origineel (kerst)cadeau.

sieraden van Kaya

De sieraden van Kaya zijn echt super mooi. Super leuk om te combineren. Het wordt nog een lastige keuze wat ik ga dragen tijdens kerst, haha. Gelukkig heb ik nog even om dat te bedenken.

Wat vind jij van de gouden sieraden?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *