Shoplog vakantie Tenerife – souvenirs & Ale-Hop

Hoi! Ik ben al weer een tijdje terug van mijn vakantie op Tenerife. Het was echt een heerlijke en fijne vakantie. Ik heb er echt genoten. Plus ik heb nog wat leuke dingen gescoord. Veel winkeltjes zaten helaas dicht. En de souvenirwinkeltjes die open waren, hadden nou niet echt de leukste dingen. Maar toch wat toffe items gescoord. Vooral bij de Ale-Hop. Kijk mee naar de shoplog vakantie Tenerife.

Ben je benieuwd naar mijn vakantie avonturen? Bekijk dan mijn vakantie vlogs op mijn kanaal! Qua winkelen is het niet heel groots op Tenerife hoor. Een groot winkelcentrum was maar half open. Erg jammer. Maar ik was ook niet van plan om super veel in te slaan, haha. Gewoon wat leuke kleine dingen als herinnering. En die zie je in de shoplog vakantie Tenerife.

Shoplog Tenerife

Souvenirs


Ik begin met wat leuke souvenirs. Eigenlijk is dit leuke bordje meer van mijn ouders, haha. Deze gaan we ophangen in de overkapping over de jacuzzi. Maar als ik daarin zit, zie ik deze ook. Een leuk aandenken aan de vakantie.

shoplog vakantie Tenerife
En nog een super leuk aandenken: dit badlaken! Deze is echt iets voor mij. De flamingo en de kleur schreeuwen Merle, haha. Deze gaat in het vervolg mee als we weer op vakantie gaan.

shoplog vakantie Tenerife
Maar voor mijn wederhelft Thijs (die helaas niet mee was) heb ik ook een leuk badlaken gekocht. Hier staan alle Canarische eilanden op. Ook leuk om te zien hoe deze ten opzichte van elkaar liggen. Deze kan hij mooi meenemen op een volgende vakantie.

Aloe Vera

shoplog vakantie Tenerife
De Canarische eilanden staan bekend om Aloë Vera producten. Deze zijn er daar in allerlei varianten en voor leuke prijsjes. Ik kocht in een parfumzaak een Face & Body Cream met Aloë Vera. Ruikt heerlijk en is super fijn voor je huid.

Plus geurtjes zijn daar ook iets goedkoper. Voor 20 euro scoorde ik een heerlijk zoet ruikend luchtje van NewPort. Pink Send. Ik kende het merk niet, maar deze ruikt zoooo lekker zoet en fris. En het flesje vind ik super gaaf. Wanneer ik dit luchtje op spuit, denk ik weer terug aan de vakantie.

Bershka & Ale-Hop


Toch nog een fashion items. Bij de Bershka heb ik voor 8 euro dit leuke shirt gekocht. Ik mocht daar niet passen, maar op de gok heb ik een maatje S genomen. En deze zit super goed. Heel erg leuk op een flared pants of spijkerrokje. En met dat laatste item komt nog een outfitpost online.

shoplog vakantie Tenerife
En dan de Ale-Hop. Dat is zoooo een leuke winkel. Daar heb ik een zonnebril en haarbandje gescoord. De zonnebril was 10 euro en het haarbandje 2 euro. Best goedkoop en super leuke items. Als je in Spanje bent , zou ik daar zeker een kijkje nemen!

shoplog vakantie Tenerife

Leuke items in deze shoplog vakantie Tenerife. De zonnebril kan ik mooi nog even dragen nu. Het badlaken is een ander verhaal, haha. Die zal even in de kast moeten voordat ik deze kan gebruiken. Ach en anders ga ik ermee in de woonkamer liggen, wahaha.

Neem jij ook altijd een souvenir mee van je vakantie? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *