Shoplog Kruidvat, Makro & meer

Hoi! Ja mensen ik heb weer een gloednieuwe video online staan! Yes, eindelijk weer. In deze video weer een fijne shoplog. En wel een beetje een huishoudelijke shoplog. Ik heb bij de Kruidvat veel dingen gehaald en een tijdje terug zijn Thijs en ik ook bij de Marko geweest. Kijk wat ik daar allemaal kocht en nog wat meer random dingen die ik je in deze shoplog laat zien.

De laatste video op mijn YouTube kanaal is van meer dan een maand terug…. Wow. Ja ik ben nu weer aan het opbouwen met werk. Plus ik probeer meer dingen op een dag te doen. Een video opnemen heeft even niet in het plaatje gepast. Maar nu gelukkig wel weer!

Mocht je denken? Opbouwen, waar heeft ze het over? Lees mijn laatste Corona update even. Maar nu had ik tijd en energie om een gezellige shoplog op te nemen. Leuk om weer te doen kan ik je zeggen. En hopelijk vinden jullie het ook weer leuk om te zien! Kijk mee naar de shoplog met items van Kruidvat, Makro en wat andere random items.

Shoplog Kruidvat & Makro

En vond je deze video weer leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen bij deze video en abonneer je op mijn kanaal. Zo mis je geen enkele video. Als ik er weer eens upload, haha. En daar ga ik mijn best weer voor doen. Wie weet ga ik wat vloggen in mijn meivakantie. Even kijken hoe dat gaat.

[shopsuite_snippet id=575d]

Met de items uit de shoplog ben ik erg blij. Tja, wat moet je ervan zeggen. Het zijn vooral handige items die we nog hebben. En misschien leuk om te weten: dat wc blokje hangt! En de boel stroomt niet over in de wc. Yes, het kan dus toch. Haha. Waar je in deze tijd al niet blij van wordt?!

Wat is jouw laatste aankoop geweest?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *