Remescar wallen & donkere kringen review

 

Remescar wallen & donkere kringen

Hoi! Wallen en donkere kringen. Tja, we hebben het eigenlijk allemaal wel toch? Je maakt mij niet wijs dat je echt zonder wallen en donkere kringen door het leven gaat. Na een paar nachten slecht of weinig slaap, hebben we ze toch echt. Nou moet ik zeggen dat ik best veel slaap….. Haha, maar ook ik heb wel eens wallen of donkere kringen. Na een korte nacht kun je dat bij mij echt wel zien. Een wallen en donkere kringen cremé wil ik dan zeker wel testen van Remescar! Maak je op voor some nice pictures of my eyes (uhu).

Remescar wallen & donkere kringen

Remescar wallen & donkere kringen
Dit is dus de Remescar wallen & donkere kringen crème. Wanneer je last hebt van wallen of wat donkere kringen onder je ogen, zou deze creme dat moeten helpen verminderen. Je ziet er dan dus minder vermoeid uit. En dit gebeurd al na de eerste keer gebruik.

De revolutionaire EYESYL technologie werkt onmiddellijk in op wallen en donkere kringen. De unieke combinatie van klei-mineralen en bippeptide-complex verstrakt de huid, verminderd de vochtophoping onder de ogen en zorgt voor een micromusculaire pauze. 

Nou mensen, dat klinkt allemaal toch eens mooi (haha). De creme vermindert dus wallen & donkere kringen , geeft onmiddellijk resultaat en is klinisch bewezen doeltreffend. Ik ben erg benieuwd geworden naar de crème!

Remescar wallen & donkere kringen
Op de achterkant staat vermeld hoe je de crème moet aanbrengen. Het staat er in het Nederlands en in het Frans op, vandaar zoveel tekst. Je moet een druppeltje crème aanbrengen op je vinger (ter grootte van een rijstkorrel) en dit breng je aan onder je oogleden. Je wrijft dit van binnen naar buiten uit. Daarna laat je dit 2-3 minuten opdrogen waarbij je je gezicht in een neutrale stand houdt. Klinkt allemaal niet lastig toch? Dit gaan we eens proberen.

Remescar wallen & donkere kringen
Ongeveer de grootte van een rijskorrel. Wat een bijzonder kleurtje heeft deze crème. De crème smeert fijn uit. Wanneer deze opdroogt voel je de crème wel een beetje trekken. Nadat ik 3 minuten stil heb gezeten zonder mijn gezicht te bewegen, voel ik nog steeds een trekkering gevoel onder mijn ogen. Dit verdwijnt bij mij pas na een half uurtje.

Het resultaat

Remescar wallen & donkere kringen
Laten we dan eens in de spiegel naar het resultaat gaan kijken. Dit is voor…. Nou moet ik toegeven dat je vooral een donkere kring bij mij ziet en niet echt wallen. Maar tegen donkere kringen zou de crème ook werken!

Remescar wallen & donkere kringen
En dit is na. Mijn soort van wallen zie je nog wel een beetje, maar de donkere kringen zijn iets minder. Je ziet de donkere kring nog wel, maar niet meer zo heftig als eerst. Ik moet eerlijk zijn en ik had meer van de creme verwacht. Hij kost namelijk iets meer dan €23,- . En  op de verpakking stonden veelbelovende dingen. Nu heb ik niet zo ernstige wallen, maar mijn donkere kringen zijn er wel. En na gebruik zie je ze nog steeds wel.

Remescar wallen & donkere kringen

Mijn moeder heeft deze crème ook gebruikt, want zij heeft meer wallen (lekker plat gezegd, haha). De wallen zijn bij mijn moeder een stuk minder. Wel na twee keer gebruik. Toen zag ze meer resultaat. Dus wallen wegwerken doet deze crème best oké. Maar je blijft altijd wat zien ( klinkt ook wel logisch, alles wegwerken zou ook een hele kunst zijn, haha). 

Remescar wallen & donkere kringen

De Remescar wallen & donkere kringen creme is online te koop bij Viata (een online apotheek).

Zou jij deze Remescar wallen & donkere kringen willen proberen? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

14 reacties

  1. Mag ik het als man eens proberen met een testertje. Dat zou geweldig zijn ik heb veel vrienden en vriendinnen die vaak doorhalen dus dan wee je het wel.

  2. Voor een feestje of iets anders werkt het perfect je ziet snel resultaat en voelt het idd trekken.Nadeel het droogd erg wit op.Je moet er dus nog wel heel voorzichtig iets over aanbrengen. Anders loop je met witte strepen onder je ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *