Regendouche in ons nieuwe huis – veel doucheplezier!-

regendouche in ons nieuwe huis

Hoi! Over een paar weken woon ik in ons nieuwe huis. Niet meer in het appartement in ‘s-Heerenberg maar in een echt huis in Nieuw-Wehl. Ik heb er nu al zo veel zin in! Al eerder schreef ik een verhuis update over hoe en wat er gaat gebeuren de aankomende weken. We gaan snel alle dozen inpakken en in september is het dan zover. In dit artikel deel ik met je waarom ik mij zo verheug op de badkamer in ons nieuwe huis. En waarom ik veel doucheplezier ga beleven. We krijgen een regendouche in ons nieuwe huis! 

Regendouches

Eigenlijk kwam de gedachte waarom ik mij zo verheug op het doucheplezier in ons nieuwe huis toen ik onder de douche (goh wat verrassend…) stond op de vakantie op Curaçao. We zijn voor een week daar op vakantie geweest en het was zweten geblazen. Ofwel: elke dag wel douchen. En die douche daar was fijn! Het was namelijk een regendouche. Thuis heb ik deze niet. Heerlijk genieten dus. En ineens viel het kwartje: ik kan straks elke dag onder een regendouche staan als ik dat wil! We hebben een regendouche in ons nieuwe huis!

Hoe chill is dat?! Er zitten eigenlijk twee douchekoppen. Eén gewone en een regendouche kop. Ik heb nooit een douche gehad met een regendouche. Heel soms wel eens op een vakantie of in een hotel. Ik vond dat altijd wel heerlijk douchen. Vaak sta ik dan ook langer onder de douche. Dat is een goed teken. Maar straks ook weer niet: onze waterrekening wordt hoog….

Regendouche in ons nieuwe huis

regendouche in ons nieuwe huis
badkamer in ons nieuwe huis.

De regendouche vind ik erg stijlvol staan in de badkamer. De badkamer in ons nieuwe huis vind ik sowieso erg mooi. De stijl spreekt mij aan. Deze gaan we dus ook zeker niet veranderen. Zelf wel toe aan een verandering van je badkamer? Wij hebben de badkamer in ons appartement wel laten doen. We hebben vooral op internet gekeken wat we mooi vonden en iemand laten komen die verstand heeft van badkamers. Hij heeft voor ons de verbouwing gedaan. Zelf hebben we de meubels uitgekozen en de stenen op de vloer en muur.

Met zwart en wit zit je eigenlijk altijd wel goed bij een badkamer. De uitstraling is vaak mooi dan. De badkamer in Nieuw-Wehl heeft ook een rustige en kleurrijke uitstraling door de tegels. Deze zijn niet zwart of wit maar in een soort bruin tinten. Dat is ook mooi en eens wat anders. 

regendouche in ons nieuwe huis
badkamer in ons nieuwe huis.

Voordelen

Maar even terug naar de regendouche. Een groot voordeel van een regendouche is de ervaring die het geeft. Als je onder een regendouche staat, voelt het net als een warme regenbui. Dat is natuurlijk een heerlijk en bijzonder gevoel. Het geeft vaak verlichting na een stressvolle of gespannen dag. Dat is toch fijn?! Ik denk dat ik dus vaak onder de regendouche sta. 

Vaak kun je veel regendouches ook inbouwen in het plafond. De regendouche die wij krijgen, heeft dat niet. Maar vaak kun je dus een regendouche zonder een douchestang krijgen. Een Grohe regendouche kan bijvoorbeeld ook zonder douchestang zie ik. Dat staat soms een stuk netter. 

Wel verbruikt een regendouche meer water lees ik. Aii… Dan maar proberen er niet al te lang onder te staan. Misschien maar een wekkertje zetten, haha. Na een paar minuten moet je er toch echt onderuit. Ik ben ook wel benieuwd of we de hand douchekop nog gaan gebruiken dan. Als de regendouche zo fijn is…. Wil je meer lezen over de voor-en nadelen van een regendouche? In dit artikel staat dat goed uitgelegd. 

We gaan het zien. Ik kan in ieder geval niet wachten om te verhuizen. En niet alleen voor de regendouche hoor, haha. Ik ben ook blij met de tuin en meer ruimte die we krijgen. Gewoon helemaal blij met het huis. En een regendouche in ons nieuwe huis! Wat een feest. 

Wat voor douche heb jij? Zou je ook een regendouche willen?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *