Plannen tuin: tuinhuisje en sierkussens

Hoi! Vandaag een wat zomers artikel. We zijn namelijk bezig met onze tuin. We hebben een jacuzzi achter ons huis staan. Ja, ik bof maar. Regelmatig gaan we even lekker bubbelen. Het enige nadeel is…. Regen en wind. Dan zit je daar in een bubbelbad met wind en regen in je gezicht. Dat is wat minder. Een prieeltje erboven is zeker een betere oplossing. En daarnaast nog een gezellig zithoekje. Ik zie het helemaal voor me!

Prieeltje en tuinhuisje

Wat mijn ouders dus in gedachte hebben (en ik ook wel, haha) is een prieeltje van hout boven de jacuzzi. Deze is dan aan drie kanten dicht en een één kant wel open. Dan kan je nog lekker van je af kijken, dachten we zo. Als het dan regent of koud is, is het nog aangenaam om in de jacuzzi te zitten.

Daarnaast lijkt ons een gezellig soort tuinhuisje met leuke zithoek ook gaaf! Een huisje achtig iets met een lounge bank , tafeltje en een stoel erin. Ja joh, dat is ideaal voor de zomer straks. Ik zie het al helemaal voor me!

Kijk, het prieeltje en het tuinhuisje, daar houden mijn ouders zich wel mee bezig. Materiaal, grootte, kostenplaatje en alles. Ik ben met mijn gedachte al veel verder: de inrichting! Ik ben al aan het nadenken over de tafel, stoelen en loungebank. En het allerbelangrijkste daarvan zijn dan: de kussens! Ik weet niet wat het is, maar ik vind kussens uitzoeken echt zo leuk, haha. Bij onze bank binnen heb ik ook de kussens uitgezocht.

Sierkussens

Bij onze bank buiten zou ik dat ook graag doen. Ik heb al wat leuke tuinkussens gezien bij Tuinkussenshop. Als de bank namelijk wat ‘rustiger’ is, dan kun je lekker los gaan met de kussens. Die maken de look in het toekomstige tuinhuisje dan helemaal af!

sierkussens
Ik vind dit soort groenige kussens namelijk heel erg tof voor buiten. We hebben een tijdje een schommelbank gehad en daar lagen ook groene kussens op. Ik vind het een heerlijk frisse kleur en leuk voor buiten. Gaaf op een zwarte of grijze loungebank.

sierkussens
En dan als eye catcher dit kussen erbij. Echt zo vrolijk!

sierkussens
Maar ook deze Madison sierkussens zijn heel leuk en fris. Wat geel en groen vind ik buiten ook tof.

sierkussens
En plantjes op een kussen matchen buiten ook altijd wel.

Dus ouders… Mochten jullie bezig zijn met het tuinhuisje en de loungeplek. Roep mij even, want ik ben van de inrichting! Sierkussens heb ik al gevonden! Dat maakt het buitenhoekje straks helemaal af.

Wanneer we gaan beginnen met dit alles, echt geen idee nog. Het staat wel hoog op het lijstje. Ik vind het in ieder geval erg leuk!

Wat zou jij graag in de tuin veranderen? Ook een gezellig loungeplekje? Of juist meer groen in de tuin? Laat een reactie achter! 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

13 reacties

  1. Leuk dat jullie bezig zijn met de tuin! De groene kussens vind ik persoonlijk echt verschrikkelijk, ik heb het liever wat rustiger en gebruik liever wat nude of pastelkleuren.

  2. Ik zou ook zo graag een loungeplekje willen in de tuin! Wij hebben alleen een soort lounge onder onze carport maar dus niet in de tuin. Dit werkt wel lekker inspirerend zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *