Parkeren bij het vliegveld – steeds gemakkelijker-

Hoi! Op vakantie gaan met het vliegtuig. Het lijkt steeds gewoner. En als ik eerlijk ben ga ik dit jaar twee keer op vakantie met het vliegtuig. Het word je ook steeds makkelijker gemaakt. Stedentripjes met een vliegtuig zijn niet zo prijzig en je auto parkeren bij het vliegveld is ook steeds makkelijker. Bij Eindhoven Airport sta je met 5 minuten al op het vliegveld. Ik vertel je er meer over.

Vliegen vanaf Eindhoven Airport

Wij zijn afgelopen zomervakantie vanaf Eindhoven airport gevlogen. We zijn toen naar Portugal gevlogen. Samen met mijn vriend, schoonouders, schoonzusje en ouders ben ik voor twee weken naar Portugal geweest. Met een trein met zeven man reizen naar het vliegveld leek ons nou niet de beste optie.

Koffers die je moet meeslepen en we moeten elkaar niet kwijt raken op het perron. Ppff gedoe. We kunnen beter met de auto gaan en de auto parkeren bij het vliegveld.  Dat is sowieso makkelijker. Als je ongunstige vliegtijden hebt (ik zeg 3 uur in de nacht)  dan rijdt er geen trein meer en zul je wel met de auto moeten.

Lang parkeren bij Eindhoven Airport.

Met twee auto’s vol koffers en personen kwamen wij aan op Eindhoven Airport. Met bordjes werd duidelijk aangeven waar de parkeerplaats was. Wij hadden voor die tijd al een kaartje gereserveerd en betaald. We konden dit kaartje voor de slagboom houden en zo doorrijden. Echt ideaal!

Zo kan je daar dag en nacht naar binnen en buiten rijden. Je hoeft nergens op te wachten en je auto staat er save. Er hangen camera’s en alles is goed bewaakt. Je laadt je koffers uit en loopt zo naar het vliegveld. Echt ideaal. En voor twee weken waren wij ongeveer  100 euro per auto kwijt. Dit was de goedkoopste optie. We stonden hierdoor het verste van het vliegveld af (ik vond het wel mee vallen). Je kunt ook dichterbij parkeren, maar dan meer je ook meer kwijt.

parkeren bij het vliegveld

Bij Eindhoven airport parkeren is dus zeker een goede optie. En nog goedkoper dan bij Schiphol, haha. Maar I know niet alle vluchten vliegen vanaf Eindhoven Airport. Eind april ga ik met Thijs naar Los Angeles en dan vliegen we toch echt vanaf Schiphol.

Parkeren bij het vliegveld

En mijn zomervakantie naar Curaçao zal ook vanaf Schiphol zijn. Jaaa, ik ga aankomende zomervakantie negen dagen met mijn ouders naar Curaçao !!! Ik heb er nu al zo veel zin in. Voor die tijd gaan wij alvast een parkeerkaart regelen.

Tegenwoordig kun je op internet je parkeerkaart al regelen. Je geeft de tijd aan wanneer je komt, hoe lang je blijft en betaald alvast. Dat is super handig.  Zo kan je gelijk de parkeerplaats oprijden, alles uitladen en de vakantie laten beginnen. Ja, ik vind het handig.

Van te voren is ook al te zien hoeveel je kwijt bent. Ook bij lang parkeren Rotterdam Airport kun je je auto kwijt. Er gaan steeds meer vluchten vanaf Rotterdam Airport.  En hier kun je dus ook je auto parkeren. Echt super handig en gemakkelijk. De auto parkeren bij vliegvelden is dus steeds gemakkelijker en goedkoper.

parkeren bij het vliegveld

Ik ben wel benieuwd of jij je auto ook altijd bij de luchthaven parkeert? Of ga je met het openbaar vervoer? Laat een reactie achter. 

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

13 reacties

 1. nou ik zelf zou het echt niet doen en dat komt omdat vrienden van ons, meedere dat ook hebben gedaan en hun auto compleet gestript aantroffen bij terug komst :(. nee ik zou mij dan lekker laten brengen door iemand of ergste geval een taxi nemen 😉

 2. Wij regelen vaak iemand die ons wegbrengt. Vaak zijn dit de ouders die het dichtst bij wonen. Dat maakt het makkelijker voor ons als je weg gaan en thuis komen.\

  Het parkeren maakt het inderdaad makkelijker, maar zeker niet goedkoper.

  Liefs,
  Wendy

 3. Wij hadden ooit met auto en parkeren bij een hotel dichtbij luchthaven. Wij hebben gebracht en terug opgehaald. Heel tevreden met hun service.
  Met openbaar vervoer ook gedaan, trein maar heel laat in de avond is niet prettig, gelukkig heb ik met mijn man reizen, niet in eentje.

 4. Als ik heel lang weg ga kies ik al snel voor openbaar vervoer of doe ik beroep op familie die ons wilt brengen. Gaan we een weekje weg, of vliegen we op onmogelijke rijden, dan vind ik het wel zo fijn om de auto vlakbij de luchthaven te parkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *