Parasols op het terras en thuis

Parasols op het terras

Hoi! Het terrasjesweer heeft zijn intrede gedaan. Echt heerlijk en zo fijn! Het liefst zit ik elke dag op een terrasje. Lekker wat koels te drinken en mensen kijken, haha. Zou ik misschien het terras gevoel naar huis kunnen halen? Lees het in deze blogpost over parasols op het terras en thuis.

Parasols op het terras

Tot laat op een terrasje zitten met mooi weer. Ik vind het heerlijk. Vaak ga ik in de vakantie met vriendinnen de stad in en belanden we eind van de dag op een terrasje. ‘Ach, we kunnen hier ook wel wat eten, toetje en daarna nog een wijntje’. En voor je het weet koelt het al wat af en wordt het donker. Tja, zo gaat dat vaak.

Ik vind het in ieder geval heerlijk. Ook in het buitenland vind ik op een terrasje zitten zo leuk. Vaak staan de terrasjes op een knus pleintje of in een gezellige straat. Een koel drankje erbij en mensen kijken.

Foto: parasol-shop.nl

Vaak is in het zonnetje zitten heerlijk op een terrasje. Maar op warme dagen wanneer de zon fel schijnt is een parasol ook erg fijn. Even geen volle zon op je snoet. Maar gezellig genieten van je drankje onder een parasol. Ik vind het altijd iets knus en fijns hebben.

Parasols doen zeker wat voor de aankleding van een terras. Ze maken ze sfeervol en gezellig. Grote gekleurde horecaparasols vallen vaak op. Hier wil je dan graag gaan zitten. En in de zomer zijn in de avonden de heaters ook erg fijn die onder de parasols hangen.

Parasols op het terras
Foto: parasol-shop.nl

Parasols op het terras en thuis

Nu hebben wij een gezellige overkapping in de tuin staan. Hier kunnen we heerlijk zitten. Ook in de avonden. Want er hangt een heater.  Willen we liever in het zonnetje zitten? Dan hebben we nog een ander klein hoekje in de tuin waar een tuinset staat. Ik zit hier vaak te werken achter mijn laptop.

Je kunt hier de hele dag in het zonnetje zitten. Zeker wanneer het nog niet heel warm is, kun je hier al snel zitten. Het tuinsetje staat precies in een hoek tussen de schutting en onze bijkeuken. De wind komt hier nauwelijks. Vandaar dat je er al snel lekker kunt zitten.

Het zithoekje in de achtertuin.

Dit hoekje kunnen we misschien wel ’terras waardig’ maken met een grote en mooie parasol erboven. Een grote gekleurde parasol die we kunnen opklappen als de zon te heftig schijnt. Of wanneer we wat meer schaduw willen hier. Hier zijn zeker mogelijkheden in. Als ik bij Parasol-Shop kijk zie ik al super veel toffe parasols .

Of misschien juist een schaduwdoek hier hangen. Doordat het stukje tussen de bijkeuken en de schutting staat, kan hier leuk een doek overheen gespannen worden. Het nadeel is, dat je deze niet even inklapt…. Dus misschien is een grote parasol dan handiger.

Parasols op het terras
Zie je hier al een hangparasol staan?!

Wel leuk en sfeervol zo’n doek. Of een hangparasol Van die zweefparasols die dan boven de tafel hangen. Dat is ook super gaaf! Ik zie alweer genoeg leuke mogelijkheden. Onze tuin wordt nu aangepakt en langzaam krijgt alles vorm. Dan kan ik ook op pad voor een leuke gekleurde parasol ;). En zo trek ik het horeca gevoel naar onze achtertuin, haha.

Heb jij een parasol in de tuin?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *