Outfit post: lange blouse in de speeltuin


Hoi! Vandaag een outfit post. In de afgelopen shoplog konden jullie al lezen dat ik nieuwe kleding in Amsterdam heb geshopt. Een item daarvan is een lange blouse. In deze vlog konden jullie zien dat ik op bezoek was bij familie. Samen met mijn neefje en nichtje ben ik naast hun huis een parkje in geweest met een speeltuin. Daar hebben we foto’s gemaakt van mijn nieuwe lange blouse. Beide hadden een artistieke blik en samen hebben we leuke plekjes in de speeltuin uitgezocht, haha.


Deze lange blouse komt van de H&M. De stof is wat dikker dan we normaal gewend zijn bij dit soort houthakkers bloesjes. En hij is langer dan we gewend zijn. Ik vind dat echt super leuk!


Deze blouse is van de Divided collectie van de H&M en kost €19,95. De blouse is aan de achterkant ietsjes langer dan aan de voorkant. Met een broek is deze blouse ook te combineren, maar ik koos voor een dikke panty. Ik vind dat net even wat leuker.


Een donker blauwe wit geruite blouse. I like it!


Ik draag geen laarzen of iets onder de blouse, maar mijn bergschoenen zoals ik dat noem. Staat erg leuk vind ik. Mijn sokken laat ik er net iets boven uit komen. Ik weet niet, maar ik vind dat wel grappig.


Het was in de zon best lekker die dag. Dus hup winterjas uit. Volgens mijn neefje hangt de jas mooi casual in beeld zo, hihi ;).

Ik ben erg blij met deze nieuwe blouse en ga hem veel dragen. Ik hoop dat je er voor jezelf wat fashion inspiratie uit deze outfit kunt halen. En ik bedank mijn neefje en nichtje voor de foto’s en de leuke plekjes ;).

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *