Outfit foto’s zwarte tuinbroek met dino’s

Hoi! De lente is nu ‘officieel’ begonnen. Helaas, merken we er nog niet heel veel van. Ja, zo af en toe is er een dag dat de zon lekker schijnt en je een beetje een lentegevoel krijgt. Die dagen komen gelukkig steeds vaker. Ik hoor steeds meer vogels fluiten en de zon begint steeds meer te schijnen. Daar worden we allemaal vrolijk van toch?! Met het mooie weer trok ik erop uit met mijn vriend om foto’s te maken. Bij hem om de hoek zit een super leuk parkje waar we met het mooie weer doorheen gelopen zijn. Met het lekkere weer trok ik dan ook een leuke lente outfit aan. Kijk je mee naar de outfit foto’s met mijn tuinbroek?!

Outfit foto’s tuinbroek met dino’s:


Vorige week stond er al een shoplog online, waar je deze tuinbroek al kon zien. Wanneer je hem aan hebt, vind ik dat het duidelijk te zien is hoe de tuinbroek nu precies is. En hij is leuk!!! De tuinbroek komt dus van de H&M (van het merk Divided). Ik ben er echt zooo blij mee!


Onder de tuinbroek draag ik een blouse van de Forever 21 met allemaal kleine dinosaurusjes erop. So cute! De blouse vind ik sowieso op een jeans al super leuk, maar onder deze tuinbroek staat hij ook mooi.


En om lekker in de zwart/ wit style te blijven van deze outfit, hihi. Draag ik mijn nieuwe witte sneakers van de Van Haren eronder. Wil je ook van deze leuke kurkschoenen? Ga naar de webshop Van Haren.


En qua sieraden draag ik een klein kettinkje met een camera eraan. Lekker toepasselijk ;).

Ik ben erg blij met de tuinbroek. Een leuk detail vind ik ook de knopen aan de achterkant waar de banden mee vast zitten aan de ‘broek’. De tuinbroek is van stretch materiaal, dus rekt lekker mee. Hierdoor sluit hij mooi aan. De blouse is natuurlijk een feestje erbij. Hoe leuk zijn al die kleine dinosaurusjes?! En dan de ketting en schoenen, die maken de outfit helemaal af. Ik hoop dat het lekkere weer blijft doorzetten, want dan kan ik vaker de tuinbroek aan met een leuk blouseje of shirtje. En natuurlijk kan ik mijn blije blouse dan aan, want voor wat kouder weer, is die niet zo geschikt….

Door dit mooie weer krijg ik ook weer zin om leuke outfit foto’s te maken :). Ik heb nog een leuk leren jasje in de kast hangen, dus wie weet wat er straks nog meer op mijn blog verschijnt……

Draag jij ook wel eens een tuinbroek? Zo ja, hoe combineer jij die?

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *