Oh So HIP sieraden – nieuwe ketting & armband-

Hoi! Sieraden kan een mens nooit genoeg hebben toch?! Ik heb weer twee super mooie pareltjes ontdekt bij de webshop Oh So Hip. Alleen die naam klinkt al top. Ik kan je zeggen: dat zijn de sieraden daar ook. En zeker voor een leuk prijsje. Ik ben langzaam ook steeds meer in to the armbandjes. Maar kettingen zijn mijn favoriet. Check mijn nieuwe aanwinsten van Oh So Hip sieraden!

Oh So Hip sieraden

Wanneer ik op de site kom van Oh So Hip word ik helemaal vrolijk. Er staan veel mooie en toffe items op en dat voor leuke prijsjes. Bij de webshop vind je oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en nog meer andere (haar) accessoires. De items worden met zorg samen gesteld en spelen in op de laatste trends. Zo heb je dus hippe sieraden. Ik zie dat ze ook vooral veel minimalistisch sieraden hebben. Daar ben ik helemaal dol op!

Oh So Hip sieraden

Je vind op de webshop ook grotere en kleineren merken sieraden. Sieraden merken die je bij Oh So HIP online kunt shoppen zijn o.a. Club Manhattan, À La, Xzota, Midsummer Star, Flawed, Aran, My Treasure Hunts, Lobibeads, Bulu Brands, Lunai en hun eigen label Oh So HIP. Genoeg moois zit er tussen.

Dubbele ketting

Ik heb weer een hele mooie ketting om toe te voegen aan mijn collectie! Een dubbele ketting om wel te verstaan. De ketting bestaat uit een subtiele schakelketting en een fijne ketting met hartje. Ik vind het contrast ervan erg leuk! Een grove ketting met een fijn kettinkje.

Ik vind het nu ook helemaal leuk meerdere kettingen te combineren met elkaar. Met deze ketting is dat helemaal makkelijk. Je draagt al twee kettingen. Hier kun je dan ook nog meerdere kettingen aan toevoegen. Wel even goed afstellen dat ze niet over elkaar heen vallen.

Oh So Hip sieraden

De schakelketting is duidelijk een stuk korter dan het kettinkje met het hartje. Deze valt best wel wat langer. Wel erg leuk zo deze combi. Je moet wel even uitkijken dat ze niet snel in de knoop raken. Doordat de ketting met het hartje zo lang is, draait deze makkelijk om de schakelketting heen.

[shopsuite_snippet id=5649]

Paperclip armband

Naast kettingen draag ik ook steeds meer armbandjes. Eerst was ik daar niet zo van, maar ik heb nu echt wel een paar leuke. En ook deze kan ik super leuk met elkaar combineren. Nu kan ik weer een mooi exemplaar toevoegen! Dit is een paperclip schakelarmband.

Oh So Hip sieraden

En ik heb precies ook al zo’n paperclip ketting. Hoe tof is het om deze dan samen te combineren! Deze armband gaat gewoon met een sluitkinkje dicht en valt denk ik wat kleiner. Hij zit mij namelijk perfect en ik heb best wel kleine polsen. Ja, hier ben ik zo blij mee!

Oh So Hip sieraden

Dit armbandje is goed te combineren met andere armbandjes waar bijvoorbeeld een bedeltje aan zit. Dit is echt een armbandje wat overal wel bij kan. Altijd handig om te hebben. Plus ik kan deze leuk combineren met mijn bijpassende ketting.

Oh So Hip sieraden

Al deze sieraden van Oh So Hip zijn stainless steel zilver. Deze sieraden blijven altijd lang mooi en zien er goed uit. Maar zijn gelukkig niet zo duur als echt zilver. Veel zilveren sieraden worden hiervan gemaakt. Heel fijn!

Deze sieraden zijn ook heel erg fijn en leuk. Neem zeker eens een kijkje op de site van Oh So Hip. Er staan ook veel toffe sieraden met kleurtjes op zie ik. Lekker vrolijk voor de lente en zomer!

Wat vind jij van deze Oh So Hip sieraden?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *