Nieuwe lampen van Directlampen !

Hoi! Thijs woont nu al een tijdje in zijn nieuwe huis. We hebben de inrichting eigenlijk al helemaal klaar. Veel dingen als behang en de vloer zat er al in. Net zoals de lampen. In een aantal kamers zaten die er al in maar langzaam begint het te kriebelen en gaan we dingen vervangen. Zo ook wat lampen. Kijk mee naar onze nieuwe lampen!

Klussen in huis

We zijn dus al wat aan het klussen in het huis van Thijs. En Dennis helpt ons daarbij (de vriend van Ellen). Hij is er super handig in en we zijn met één kamer bezig om daar de plinten te vervangen (hadden de konijnen van de vorige bewoners kapot geknabbeld), daarbij ook een ander vloer erin en dan gaan we ook gelijk het behang vervangen.

Ach en zo zijn we bezig en zien we steeds meer dingen die we anders willen. Zo verven we alle deurposten en wilden we toch ook wel wat andere lampen. De lampen van de vorige bewoners hingen er nog. En die vinden we toch niet zo heel leuk.

Oude lampen

De oude lampen.

En dan kom ik natuurlijk om de hoek kijken, haha. Laat mij maar even wat leuke lampen uitzoeken. Bij Directlampen.nl heb ik vier hele gave lampen uitgezocht. Deze komen in de hal, in de slaapkamer en op twee andere kamers.

Nieuwe lampen

In de hal en in de kamer die wij hebben opgeknapt hebben we gekozen voor een simpele, maar stijlvolle lamp. De Klassieke plafonnière Steinhauer Ceiling. Op zich wel een lamp die je vaker ziet. Simpel, maar toch leuk. We moesten nog wel twee fittingen erbij halen. Deze lampen staan toch veel leuker?

De slaapkamerlamp is zeker even wat anders. Thijs vindt zwart/wit altijd mooi. Hij heeft deze lamp dan ook uitgezocht: ronde plafonnière met zwarte rand Reality Camiullus. Een stijlvolle en simpele lamp. Niet te veel gekkigheid eraan, maar wel mooi.

Dit is een ledlamp. Hier hoeft dus geen fitting in. In de lamp zit een ledlampje verwerkt. Gaat de lamp stuk, dan moet je dus wel de hele lamp vervangen…. Dat is wel even onhandig, maar de lamp zou ongeveer 30000 branduren hebben. Dus die gaat niet zo één twee drie uit. En er zit 2 jaar garantie op de lampen. Ook fijn!

De laatste lamp is misschien wel de lamp waar ik het meeste blij mee ben! Deze komt in ‘ mijn kamer’ waar straks mijn kledingkast komt. Ik heb hier een kristallen lamp gekozen! Niet van echte kristallen natuurlijk. De lamp is van plastic, maar wel met mooie glimmertjes. De moderne kristallen plafondlamp Reality Pegasus. 

Ik vind de lamp zooooo gaaf. En ook deze lamp heeft een ledlampje erin. Dus ook geen fitting nodig. Echt een lamp voor in een meisjeskamer dacht ik zo.

De lampen zijn een mooie toevoeging aan het huisje van Thijs. Echt heel erg leuk. We gaan zeker nog lekker door met klussen. Zo is het schilderwerk nog niet helemaal klaar, gaan we een kamer nog aanpakken qua behang en laminaat. Oh ja en op den duur staat de badkamer ook nog op de planning, haha. Genoeg plannen dus….

nieuwe lampen

Maar we zien nu alles wel helder met de nieuwe lampen, haha.

Wat voor lampen heb jij in huis hangen? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *