Nieuwe kanaaltrailer – YouTube-

nieuwe kanaaltrailer

Hoi! Na een tijdje op de laptop geknutseld te hebben, heb ik een nieuwe kanaaltrailer gemaakt voor mijn YouTube kanaal! Mijn YouTube kanaal heb ik zeker al zo’n twee jaar denk ik… De oude kanaaltrailer was wel aan vervanging toe. Deze was wel erg kort en een beetje saai vond ik, haha. Op dat beeld was ik ook nog eens twee jaar jonger. Ik zie er nu wel iets anders uit dan twee jaar geleden, haha. Dus tijd voor een nieuwe en deze laat ik je graag zien!

Wat is precies een kanaaltrailer op YouTube? Dat is een korte video die laat zien wat je op dat kanaal kan verwachten. Een korte video dus wat je op Girls-Things kan verwachten. In de vorige kanaaltrailer vertelde ik dit vooral. In deze nieuwe kanaaltrailer ook, maar heb ik er ook beelden van video’s doorheen gedaan. Dat maakt de video wat leuker en speelser vind ik. Verder vertel ik niet veel en zou ik zeggen: bekijk mijn nieuwe kanaaltrailer!

Nieuwe kanaaltrailer:

En vond je deze nieuwe kanaaltrailer leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog voor de video! Dat zou ik heel erg leuk vinden. En natuurlijk: vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! Elke zondag komt er een video online en die wil je niet missen! Haha. Ik ben druk bezig met het bedenken van nieuwe video’s. Er zal binnenkort een shoplog aankomen, ik wil nog een soort video met dilemma’s opnemen en er komen vlogs aan! Ik ga namelijk eind oktober naar Southampton. Mijn schoonzusje zit daar voor haar stage en ik wil haar graag opzoeken daar met Thijs. Dat worden vast en zeker leuke vlogs!

En ik ben wel benieuwd of jullie nog leuke ideeën hebben voor een video? Laat een reactie achter als je een leuk idee hebt!  Tot volgende week zondag bij een nieuwe video!

 

Misschien is dit ook leuk?

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *