Nieuw tuinhuisje bij de jacuzzi – zelf in elkaar gezet-

nieuw tuinhuisje bij de jacuzzi

Hoi! Wij hebben een nieuw huisje in de tuin! Wat voor een huisje? Nou, mijn ouders hebben een jacuzzi in de tuin. Ik woon nog bij mijn ouders, dus kan daar heerlijk gebruik van maken. Deze staat achter het huis in de tuin. Met regen en kou ga je er toch niet graag in. Maar daar is nu een oplossing voor! We hebben er een huisje omheen laten zetten. Kijk mee naar het nieuwetuinhuisje bij de jacuzzi!

De jacuzzi

De jacuzzi is echt heerlijk en ik zit er dan ook graag in. Het is heerlijk warm en goed voor je spieren. Ik zit er graag met mijn ouders of vriendje in. Maar met slecht weer en kou zitten we er niet graag in. Zeg maar gerust: helemaal niet.

Maar daar is nu verandering in gekomen! We hebben een heel leuk tuinhuisje om de jacuzzi heen gebouwd. Of althans: laten bouwen. Mijn ouders hebben dit tuinhuisje bij een bedrijf uitgezocht en vervolgens hebben ze de onderdelen bij ons thuis gebracht.

Nieuw tuinhuisje bij de jacuzzi

Een vriend van mijn ouders heeft een eigen klusbedrijf en voor ons het huisje in elkaar gezet (zelf hadden wij de tijd en het inzicht er niet voor, haha). Het nieuwe tuinhuisje is echt zo leuk geworden. Het in elkaar zetten ging vrij gemakkelijk. En het resultaat is super!

Natuurlijk hadden wij dit ook zelf in elkaar kunnen zetten. Het huisje werd in losse onderdelen geleverd en daarbij zat een beschrijving hoe je het huisje in elkaar zet (Jep, een soort Ikea bouwpakket). Je hebt alleen wat spulletjes nodig om dit te doen.

Het tuinhuisje is van hardhout. Ik vind het een beetje op zo’n vakantiehuisje van Landal lijken, haha. Ik krijg helemaal een vakantie gevoel als ik er naar kijk. Aan één kant is het huisje open. Zo kunnen we nog een beetje van ons afkijken. Ook zit er een raampje in. Anders krijg je wel een heel benauwd gevoel.

nieuw tuinhuisje bij de jacuzzi

Lampjes en decoratie

In het huisje komt nog een poster. Hierop zie je een stukje strand van Curaçao. Om het vakantiegevoel helemaal compleet te maken, haha. Ook heb ik via het werk een super gaaf bord gekocht waar een cocktail op staat. Deze gaan we ook nog aan de muur hangen.

nieuw tuinhuisje bij de jacuzzi

Alleen mist er nog licht. Als het ‘ s avonds donker is , zie je geen hand voor ogen. Er komen nog lampjes in. Wat voor soort: geen idee nog. Misschien is een lichtsnoer leuk of juist een lampje aan het dak. Of een lichtkoepel kan ook gaaf zijn. Kan je mooi omhoog naar buiten kijken. Bij Bouw-handel vind je bijvoorbeeld hele leuke lichtkoepels, dakramen, deurluifels en meer van dit.

Een nieuw tuinhuisje bij de jacuzzi is echt leuk. En dadelijk is deze helemaal af met licht en de decoratie. Nu gaan we nog meer in de jacuzzi zitten. Echt heerlijk. Even een heerlijk ontspan momentje en je waant je op vakantie joh. Heerlijk!

Zou jij graag een jacuzzi in de tuin willen?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *