My girlfriend is a blogger – tag-

my girlfriend is a blogger

Hoi! My girlfriend is a blogger  (tag). Mijn vriendje kan namelijk zeggen dat zijn vriendin een blogger is. Al vanaf het moment dat wij elkaar leerden kennen, moest hij hiermee dealen. Of is het niet zo erg om een vriendinnetje te hebben die blogt? Mijn vriendje laat dit weten in deze blogpost. Ik heb hem namelijk gevraagd of hij de ‘my girlfriend is a blogger tag’ in wil vullen. Een blogpost die inderdaad gedeeltelijk is geschreven door mijn vriendje! Hij geeft antwoord op vragen over mij als blogger. Heel erg leuk!

Daar komen de vragen van de tag: ‘my girlfriend is a blogger’.  Thijs heeft ze natuurlijk eerlijk , kort en krachtig beantwoord ;). Veel leesplezier!

 

WAT VIND JE VAN MIJN BLOG?

Een goede én leuke manier om je creativiteit te uiten.

WAT VIND JE ERVAN DAT IK EEN BLOG HEB?

Ik vind het leuk dat je je creativiteit kwijt kunt in je blog. Hierdoor kun je bijzondere gelegenheden herbeleven.

WAT VIND JE VAN DE ONDERWERPEN WAAR IK OVER SCHRIJF?

De onderwerpen waarover je schrijft spreken mij niet aan, omdat je over vrouwen onderwerpen schrijft.

VIND JE DAT IK WEL EENS TE VEEL MET MIJN BLOG BEZIG BEN?

Absoluut niet. Ik vind dat je de dingen moet doen die je leuk vind, ongeacht de tijd.

my girlfriend is a blogger
Thijs helpt mij ook heel veel met mijn blog. Foto’s maken en onderhoud. Super lief!

ZOU JE HET LEUK VINDEN ALS IK JE MEER BIJ MIJN BLOG ZOU BETREKKEN?

Nee. Dit komt omdat ik zelf niet graag in de spotlights sta.

ZOU JE ZELF EEN BLOG WILLEN BEGINNEN. ZO JA, WAAR ZOU DEZE OVER GAAN?

Ik heb er wel eens over nagedacht, maar dan zou ik geen persoonlijke blog beginnen. De blogs die ik dan zou gaan maken zouden dan gaan over creativiteit.

my girlfriend is a blogger

Super lief en leuk dat Thijs deze vragen heeft willen beantwoorden. Het klopt…. hij werkt liever achter de schermen dan dat hij op de voorgrond in beeld is. Daar ben ik heel erg blij mee en dankjewel lieverd! Fijn dat je mij zo helpt! Het fijne is dat Thijs ook creatief is en ook leuke ideeën heeft. Het maken van outfit foto’s is dan ook echt iets wat we samen doen. Ik bedenk natuurlijk mijn outfit. De locatie bedenken wij vaak samen. We kijken wat bij de kleding past en zoeken naar leuke plekjes. Thijs weet veel van fotografie en zet mij dan vaak neer zodat het licht goed is, haha.

Dus als ik Thijs goed begrijp valt er best te leven met een girlfriend als blogger ;). Dat is even fijn om te horen, haha. Want ja… ik steek er veel tijd in. Maar het blijft ook zo leuk om te doen! Thijs, bedankt voor het invullen van de ‘my girlfriend is a blogger’ tag. En ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Door de ogen van het vriendje van de blogger. Altijd leuk om te weten hoe hij er tegen aan kijkt ;).

Wat zou jou vriend ervan vinden als je gaat bloggen (of als je al blogt)? 

Misschien is dit ook leuk?

11 comments

  1. Mijn man/vriend weet dat ik een blog hebt. En volgt mij ook op facebook maar ht is niet zo dat hij iedere blogpost leest. Het is meer mijn ding.
    Erg leuk dat Thijs de vragen heeft beantwoord en dat hij je alle ruimte geeft om te bloggen!

  2. Haha, wat heeft hij to-the-point geantwoord! Ik zou het m’n vriend binnenkort ook willen vragen, maar ik betwijfel of hij de tag wel wil invullen. Hij vindt het wel erg tof dat ik blog, m’n creativiteit kwijt kan én erkenning krijg. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *