Musical praat – eindmusical groep 8 van……

musical praat

Hoi! Vandaag wel een heel bijzonder artikel met een bijzondere video. Het gaat namelijk over de eindmusical van groep 8. Huh, waar gaat dit dan allemaal over Merle? Nou, ik kreeg laatst via mijn blog een berichtje van een oude stagegroep van mij. Twee jaar geleden heb ik bij hen het hele jaar stage lopen (toen nog groep 6). Nu zijn ze groep 8 en werd de eindmusical opgevoerd. En via mijn blog hebben ze mij uitgenodigd om te kijken. Wat ontzettend leuk! In deze video dus een beetje musical praat.

Twee jaar geleden heb ik dus bij deze kinderen stage lopen. Ik zat toen in het derde jaar van de pabo. Deze groep was echt ontzettend leuk en gezellig! Toen ik een bericht van hen kreeg om naar de eindmusical te komen, twijfelde ik geen moment. Dat wilde ik wel! Via Facebook heb ik contact met één van de leerkrachten van de school en gevraagd waar en hoe laat de musical was. En afgelopen maandag zat ik dus in de zaal.

Bij binnenkomst waren de kinderen helemaal verbaasd dat ik er was. Heel erg leuk om te zien. In de video vertel ik je meer over de musical! Wat ik ervan vond en over mijn eigen eindmusical. Welke rol ik had en wat ik er van vond. Een musical praat video, hihi.

Musical praat:

De reden dat ik dit allemaal in een video heb opgenomen, is dat deze klas mij zo af en toe nog volgt via YouTube (als ik het goed heb, haha). Af ent oe laten ze wel eens een berichtje achter op één van mijn video’s. Echt heel erg leuk! En heel lief en leuk dat ze mij op deze manier uitnodigden voor de eindmusical. Vandaar dat ik daar een video aan gewijd heb over musical praat.  Even wat anders op mijn blog, maar ik vond het leuk om dat op deze manier te doen! Nu maar hopen dat ze dit ook allemaal zien, haha ;).

En verder zou ik het leuk vinden als jullie een reactie achter laten over je eigen eindmusical. Wat was jouw rol in de musical en hoe vond je dat? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *