Moeder & dochter armband – DRKS sieraden –

moeder & dochter armband

Hoi! Mijn moeder was jarig! In deze tijd is jarig zijn nou niet een heel groot feest. Toch hebben we het wel een beetje gevierd.  Samen met mijn vriend hebben we gezellig bij mijn ouders gegeten en zo de verjaardag gevierd. Eén van haar cadeautjes vond ze wel heel bijzonder van mij. Een moeder & dochter armbandje die ik heb besteld bij DRKS. Ik laat jullie zien wat er zo bijzonder is aan deze moeder & dochter armband en wat de mogelijkheden er allemaal mee zijn.

DRKS sieraden

moeder & dochter armband

Mijn moeder en ik zijn dol op sieraden! Ik draag graag kettinkjes en mijn moeder is van de kettinkjes en armbandjes. Ohja en ringen heeft ze ook om. Ze draagt eigenlijk van alles.

Echt één en hetzelfde sieraad hebben we niet echt. Bij DRKS sieraden kun je dus moeder & dochter armbanden bestellen. Echt zo een leuk en schattig idee vond ik dat. En dan hebben mijn moeder en ik een leuk gemeenschappelijk sieraad.

Goed: dat ga ik dus doen. Keuze stress first! Er staan zo veel leuke moeder & dochter armbanden op de site. Met hartjes, muntjes, infinity tekens, maar ook armbanden met een rondje of plaatje waar je zelf iets kan in laten graveren.

Moeder & dochter armband

Dat is natuurlijk helemaal leuk. Ik koos voor twee zilveren armbandjes met een rondje waar ik E&M op heb laten zetten. Onze eerste letters van onze namen: Esther & Merle.

Hoe schattig en leuk staat dit?! Na een paar dagen had ik de armbandjes al in huis. In het doosje van het armbandje kon ik ook nog een tekst laten zetten: voor mijn lieve mama. Zo maak je het cadeautje helemaal persoonlijk. Echt super leuk!

Nu heb ik gekozen voor twee even grote armbandjes (van 14 – 19 cm), maar mocht je nou een armbandje willen voor een wat kleinere dochter (ik ben al 24 en heb toch wel redelijk het formaat van een volwassen pols, haha) dan kun je ook kiezen voor een maatje kleiner (van 10 – 14 cm).

moeder & dochter armband

Heel erg leuk om als moeder en dochter met hetzelfde armbandje rond te lopen. Een origineel en leuk cadeau om te geven en ik durf te wedden dat elke moeder dit leuk vindt. Moeders en ik lopen er in ieder geval gezellig bij met onze moeder & dochter armband.

Zou jij een moeder & dochter armband willen?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *