Mijn zomervakantie plannen

Hoi! De zomervakantie is in aantocht. Nog een paar weekjes en dan begint de zomervakantie voor mijn regio. Mijn werk als blogger en voor de webshop gaat natuurlijk gewoon door. Maar op school hoef ik even zes weken niet te werken. Meer tijd dus. Hoe zien mijn zomervakantie plannen eruit? Ik deel ze met jullie.

Mijn zomervakantie plannen

Markten

Om nog even in de werksferen te blijven. Met de webshop ANNADESY hebben we best veel markten gepland. Op de braderie pagina op de webshop zie je een overzicht van alle aankomende markten. In mijn zomervakantie zou ik dus veel op markten zijn te vinden. Ik vind dat super leuk om te doen! Helemaal zin in. Ook zullen we een aantal avonden/middagen op vakantiepark Landal in Braamt staan. Hiervoor zijn we uitgenodigd en krijgen we nog data van door. Super leuk!

Feesten

Mijn eerste week vakantie is gelijk feest. De Nijmeegse vierdaagse feesten zijn dan. Het eerste weekend kan ik er niet heen (drie dagen braderie in Doesburg). Maar daarna ga ik zeker een paar avonden naar de Nijmeegse vierdaagse feesten. Mijn schoonzusje vroeg of ik een keer ging, met vriendinnen ga ik nog en misschien met oud klasgenoten. Ik denk dat ik er beter kan slapen, haha.

Vakantie

Ook ga ik een weekje op vakantie tijdens mijn zomervakantie. In augustus ga ik met mijn ouders een weekje naar Fuerteventura. Daar heb ik nu al super veel zin in! Heerlijk een weekje weg. Thijs kon helaas geen vrij krijgen deze zomer. We zijn daarom in mei al twee weken naar Amerika geweest samen.

mijn zomervakantie plannen

Dagjes weg

Maar Thijs is natuurlijk in de weekende vrij en op dinsdag en donderdag werkt hij thuis. Wie weet gaan we nog wel een dagje weg. Of we gaan samen naar de film. Daar zijn wij ook altijd goed in, haha.

Vriendinnen

Mijn zomervakantie bestaat ook vaak uit veel afspreken met vriendinnen. Ik heb dan meer tijd en kan gezellig met hen wat drinken of een middagje shoppen. Ik heb sowieso al afgesproken dat ik naar Velca en de kleine Sylvie ga. Ook ga ik met Joanne wat afspreken en met Jolynn is ook al een datum vastgelegd. Ohja en er is al een spelletjesavond met Floor en haar vriend ingepland. Ohja en een uitje met vrienden staat op de planning: een escape room en lasergamen.

En zo heb ik her en der al super leuke dingen gepland staan in de zomervakantie. Mijn werk voor mijn blog gaat gewoon door en ook zal ik voorraden voor de markten moeten maken. Als ik dit allemaal zo zie, zal ik de vakantie voorbij vliegen gok ik zo.

mijn zomervakantie plannen

En mijn planning kan zo weer veranderen. Deze dingen staan sowieso gepland maar er kan natuurlijk nog meer bijkomen, haha. We zullen het allemaal wel zin in de zomervakantie. Als ik eerlijk ben, heb ik wel zin in de vakantie en ben ik er een beetje aan toe. Haha.

Heb jij zomervakantie? En wat zijn jouw plannen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *