Mijn pyjama stash – winterpyjama’s

mijn pyjama stash

Hoi! Mijn pyjama stash. Dit leek mij ook wel eens leuk om met jullie te delen. Je hebt namelijk best veel video’s en artikelen over een make-up stash, nagellak stash, schoenen stash, tassen stash en noem maar op. Maar een pyjama stash? Dat zie je niet veel. Maar dat is toch ook leuk?! Ik ben namelijk echt een grote pyjama fan! Het liefst loop ik de hele dag in mijn pyjama. Het zit zo chill en lekker warm. In deze video deel ik dus mijn pyjama stash. Kijk je gezellig mee?

Mijn pyjama stash is alleen wat groter dan ik dacht. Ik heb namelijk winterpyjama’s en zomerpyjama’s. Ik wilde eigenlijk alles tegelijk laten zien, maar dat werd dan best veel. En het is nu natuurlijk hartje winter. Waarom zou ik dan mijn zomerpyjama’s erbij halen? Ik laat dus alleen mijn winterpyjama’s zien. Wel zo toepasselijk nu. En op zich zijn dat er ook aardig wat. Ik heb echte dikke winterpyjama’s en wat pyjama’s voor wanneer het iets warmer wordt. Denk: meer tegen de lente aan.

Veel kijkplezier bij mijn pyjama stash video!

Mijn pyjama stash

En krijg je ook al zin om je eigen pyjama aan te doen? Ik wel hoor! Heerlijk warm en zacht. Misschien heb ik ook wel een lichte verslaving aan het kopen van pyjama’s? Haha. Bij de Primark is die verleiding wel erg groot! Zo veel schattige en leuke pyjama’s daar. Nu draag je een pyjama best veel en bij mij gaat dan vaak de rek van het elastiek in de bank bij de broek eruit. Dan moet je jammer genoeg weer een nieuwe kopen… En dat doe ik met plezier.

Wanneer het wat mooier weer wordt, rond de zomer inderdaad, zal ik een video opnemen waarin ik mijn zomer pyjama’s laat zien. Dan komt er dus nog een mijn pyjama stash video. #nietvergetenmerle.

Trouwens, ben je nog niet geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Doe dat snel! En vond je deze video leuk, klik dan op het duimpje omhoog. Dat zou ik heel leuk vinden.

In wat voor pyjama slaap jij graag?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

8 reacties

  1. Wat een keileuke pyama’s heb je! Vooral die van je Thumb is onwijs leuk!

    Ik slaap meestal in een hempje en een lange pyjamabroek. Heb het nogal snel koud in de winter.

    In de zomer ook een hempje maar dan met een leuk badstofachtig shortje van de Primark. Dan is een lange broek natuurlijk veel te warm 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *