Mijn Period box unboxen- de biologische menstruatie service

mijn period box

Hoi! In deze video ga ik de Mijn Period box uitpakken. Jep, dit is een box die je maandelijks kan aanvragen om je ongesteldheid wat ‘leuker’ te maken. Ik had hier nog nooit van gehoord en was er wel benieuwd naar. Ik kreeg een box opgestuurd en in deze video ga ik de mijn period box openmaken en dan zie ik wat daar allemaal in zit.

Mijn Period is dus een maandelijkse box net als de Goodie box zeg maar. Alleen zitten hier geen beauty producten in, maar van alles wat met ongesteldheid te maken heeft. Echt een vrouwen box dus. Ik had hier nog nooit van gehoord en vind het best een grappig idee.

Mijn period werkt alleen maar met biologische producten in de box. Op een kaartje wat erbij zat staat ook: de biologische menstruatie service. Ik zou zeggen: laten we de box openmaken!

Mijn Period box unboxen

Wil je nu meer weten of zelf ook zo’n box bestellen? Bekijk dan even de Instagram van Mijn Period. Daar vind je meer informatie. De box is echt goed en leuk gevuld zeg. Ongesteld zijn, wordt zo toch nog een beetje een feestje. Wanneer je deze box besteld moet je ook aangeven of je juist maandverband of tampons gebruikt en hoeveel je vloeit. De box wordt dan helemaal aangepast aan jouw ongesteldheid zullen we maar zeggen. Echt heel handig!

Ik ben daarnaast ook erg benieuwd hoe jullie de beeldkwaliteit vinden! Als ik de video zo terugkijk, vind ik deze erg helder. Ik denk dat de nieuwe camera een goede aankoop is geweest. Hij maakt hele mooie foto’s, maar filmt daarnaast ook fantastisch!

Doe zeker een duimpje omhoog als je deze video leuk vond en de beeldkwaliteit beter is, haha. Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor mijn volgende ‘periode’.

Ga jij deze box bestellen?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

11 reacties

  1. Wat grappig en chocolade is altijd goed toch, ik ben wel benieuwd hoe ze de box dan sturen aangezien niet iedereen elke maand ongesteld is, soms zijn mensen het elke 3 weken eerder of later. Ook ben ik wel benieuwd naar de prijs en wat er de volgende keer in zit, want wat meer zou je nog kunnen doen? En prima beeld kwaliteit hoor.

  2. Ik word door prikpil eigenlijk nooit meer ongesteld. Wat wel ideaal is. Wel merk ik wanneer ik normaal zou worden dan heb ik gewoon even wat meer pijn in mijn lichaam

  3. Wel fijn voor vrouwen die hun menstruaties krijgen… Ik krijg ze niet, daarom dat ik ook geen kinderen kan krijgen natuurlijk. Ik stoor me dus wel eens aan mensen die er over klagen. Ik wil dan steeds roepen: wees blij, dat wil zeggen dat de basis toch al werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *