Mijn ochtend routine (wanneer ik ga sporten)

mijn ochtend routine

Hoi!  Vandaag laat ik jullie mijn ochtend routine zien! En niet zomaar eentje. Nee mijn ochtend routine wanneer ik ga sporten. De laatste tijd probeer ik minimaal twee keer in de week te sporten. Hoe ziet mijn ochtend er dan uit wanneer ik dat doe? Nou, dat zal ik je laten zien. Ik heb de ochtend dat ik ging sporten de camera meegenomen en alles vastgelegd wat ik zo’n ochtendje dan allemaal doe. Kijk je mee!?

Nou sport ik niet elke ochtend hoor! Laat ik dat meteen zeggen, haha. Op een vrije dag of in het weekend wil ik nog wel eens gek doen en gaan sporten bij ons in de schuur, haha. Vaak is dat ongeveer 20 minuten op de crosstrainer en wat buikspieroefeningen. Zo krijg je toch een beetje een conditie… Dit probeer ik 2 keer in de week wel te doen. Andere vrije ochtenden zien er ongeveer hetzelfde uit, maar dan zonder dat sportgedeelte, haha. Dat is logisch Merle. Maar kijk eerst maar eens gezellig mee naar mijn ochtend routine video!

Mijn ochtend routine (met sporten)

En? Heb ik een gekke ochtend routine als ik ga sporten? Ik denk dat dat wel meevalt, haha. Iets meer dan één jaar geleden nam ik trouwens al eens een ochtend routine video op! In die tijd is er niet heel veel veranderd. De ochtend routines lijken best op elkaar, haha. Alleen het grote verschil! Mijn Minion sloffen zijn ingeruild voor unicorn sloffen, wahaha. Sorry, dat is flauw, haha. Maar als ik een vrije dag of weekend heb, zien mijn ochtenden er vaak zo uit. Met of zonder sporten.

En verder ben ik wel benieuwd wat jullie van mijn ochtend routine video vinden?! Wat is jouw ochtend routine, heb je een vaste routine of wisselt deze? En wat doe jij vooral op een ochtend? Sport jij graag in de ochtend? Laat een reactie achter, dat zou ik heel leuk vinden!

 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *