Mijn hoogtepunten van 2023

Hoi! Het jaar 2023 is bijna voorbij. We gaan naar een nieuw jaar! Hello 2024! Het jaar 2023 was een mooi jaar. En hopelijk word 2024 net zo mooi. In dit artikel blik ik terug op mijn hoogtepunten van 2023 ( een paar dieptepunten helaas). En kijk ik wat 2024 mij te brengen heeft.

Het jaar 2023 begon super goed. Ik was lekker bezig voor mijn blog en webshop. Ik weet nog dat ik een super gave shoot met Gabrielle heb gedaan waarin we mooie foto’s met lingerie hebben gemaakt. Ook zijn we een dagje naar Burger’s Zoo geweest met haar gezin. Dit was heel gezellig.

persoonlijke update

In Februari heb ik een reünie georganiseerd met twee oud-klasgenoten van de basisschool. Dat was een super leuke middag. En ik heb carnaval gevierd. Dit jaar twee dagen. Zo gezellig!

Dit jaar was het ook jaar van de escape rooms. Met onze vriendengroep (Marijn, Mariska, Robin en Kim) hebben we verschillende escape rooms gedaan in 2023. Echt zo leuk om te doen! Het is een leuke hobby geworden van ons allemaal.

persoonlijke update

Vanaf april begon ook het marktseizoen van ANNADESY weer. We hebben weer op super veel toffe markten mogen staan. Didam op Stelten en de Wehleriade waren echt wel toppers. Heel erg leuk! En ook de mini-markt op Landal was dit jaar voor het eerst. We hebben in de zomervakantie verschillende keren op Landal Stroombroek mogen staan met een kraam. Hier hebben we veel leuke mensen ontmoet.

persoonlijke update

In de meivakantie begon onze tofste reis dit jaar! Samen met Thijs ging ik naar Los Angeles. We hebben zijn familie daar bezocht. In die twee weken dat we er waren hebben we zo veel toffe dingen gedaan. Mijn hoogtepunt van die reis: een zipline door de Grand Canyon!

mijn hoogtepunten van 2023

Ook een nieuwe hobby geworden in 2023: padellen! Thijs begon met het padellen en ik ben een aantal keer mee geweest. Een leuke sport om te doen!

In de zomer ben ik naar een bloggers event gegaan. Iets wat ik best spannend vond maar het was super leuk! Ik heb veel geleerd die dag en leuke mensen ontmoet.

persoonlijke update

Ook stonden er weer leuke feesten op planning in 2023. Dreamfields 2023 vergeet ik niet snel meer. Het was over de 30 graden die dag. Zo warm! Maar tocht hebben we eer een leuk feestje van gemaakt. En ook waren de Nijmegse Vierdagse feesten weer super gezellig met iedereen die mee was.

mijn hoogtepunten van 2023

Mijn vakantie in de zomer naar Fuerteventura was ook heerlijk. Echt genoten daar. Een fijne week met mijn ouders weg.

Een belangrijk puntje om niet te vergeten. Mijn Fiat is eindelijk roze geworden. Ik heb er een lange tijd op moeten wachten maar ik halverwege 2023 reed ik rond met mijn eigen roze Girls-Things Fiat 500. De Barbie film was toen net uit. Hoe vaak ik wel niet heb gehoord: Hi Barbie. Echt hilarisch.

Mijn auto is roze

Ook hebben we ons assortiment uitgebreid van onze webshop. We zijn ook kleding gaan verkopen. Super leuk om te doen en op inkopen te gaan. We groeien steeds meer met de webshop.

mijn hoogtepunten van 2023

Misschien niet een hoogtepunt helemaal van mij. Maar Thijs heeft in september de Dam tot Dam loop gelopen. Zestien kilometer samen met mijn moeder. Een mooi moment om hen samen over de finish te zien gaan.

De Foute Party in Ulft was ook erg gezellig. Samen met Arioque stond ik op de dansvloer. Niet wetende dat hij na een paar weken zou overlijden aan een hartstilstand. Dit was een dieptepunt van dit jaar. Dat kan ik je wel vertellen.

mijn hoogtepunten van 2023

De uitvaart kon ik helaas niet bijwonen. Ik ging op vakantie naar Curacao met Jolynn en mijn ouders. De man van Arioque zei al: ‘ga alsjeblieft op vakantie. Arioque zou niet anders gewild hebben’. Ik heb de uitvaart via een livestream op het mooie Curacao bijgewoond. Een bijzonder moment.

Die vakantie was een heerlijk relaxt uitje in oktober. Genoten van het mooie eiland en de zon. Ik zou er zo weer heen willen.

mijn hoogtepunten van 2023

Nog een minder leuk punt dit jaar. In november overleed mijn opa. Opa en ik hadden een goede band. Ik heb het er moeilijk mee gehad (en nog soms). We hebben een mooie uitvaart gehad en het was ook beter voor opa. Hij was ziek.

mijn hoogtepunten van 2023

Het vieren van Kerst dit jaar bij oma met elkaar was dan ook een fijn moment. Daarvoor hadden we onze laatste kerstmarkt met ANNADESY in Winterswijk en daar hebben we een record omzet gedraaid. Van bovenuit is opa trots op ons, ik weet het zeker!

Morgen is de jaarwisseling. We gaan van 2023 naar 2024. Dit jaar vieren we met vrienden de jaarwisseling. Met Remco, Danielle en hun dochtertje Mila. Vrienden die we in 2023 hebben ontmoet. Hoe mooi is het om samen het jaar af te sluiten.

2024 gaat hopelijk weer net zo’n mooi jaar worden. We hebben al mooie vakantie’s op de planning staan. We gaan weer knallen met de markten dit jaar en mijn blog gaat gewoon lekker door. Yes, ik heb zin in 2024!

Wat hoop jij voor 2024?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *