Mijn auto is roze! – Girls-Things auto

Hoi! Jawel mensen, het is eindelijk zo ver: mijn auto is roze! Na een lange levertijd van de roze folie voor de wrap was het dan eindelijk zo ver.  Bye Bye grijze auto en Hello roze auto! Ik ben er helemaal blij mee. In deze post natuurlijk wat foto’s van mijn roze monster, haha. En een greep reacties. Want een roze auto is wel bijzonder hier in de Achterhoek…..

Mijn auto is roze

Toen ik mijn grijze Fiat 500 heb gekocht, wist ik al gelijk: deze blijft niet grijs. Thijs heeft samen met Ryan van , Magnum Sign & Print, een mooi ontwerp gemaakt. Mijn logo erbij en daar was mijn roze Fiat 500 dan. Op papier dan… Want deze kleur folie was niet op voorraad. Een kleur die niet vaak besteld wordt. Wat gek…. Haha.

Na een lange tijd wachten kon mijn auto dan eindelijk gewrapped worden. Twee weken later kwamen mijn stickers erop met mijn logo en mijn website. En tadaaaa! Daar rijdt Barbie hoor, haha. Het was wel heel toevallig dat mijn auto net klaar was toen de Barbie film uit was. Ik had wel naar de premiere kunnen gaan met dit roze monster, haha.

Waarom ik een roze auto wilde? Ik vind het gewoon super mooi. Mijn blog is mijn ‘alles’. Ik vind het gewoon super leuk om te doen en wil mensen zo veel mogelijk kennis laten maken met Girls-Things. Mijn vorige auto’s hadden ook altijd stickers op de auto met mijn site. Maar een compleet roze auto met mijn roze logo leek mij zo geweldig. En daar is die dan hoor!

Reacties

Mijn auto is wel een bezienswaardigheid kan ik je zeggen, haha. Hij valt op. Dat snap ik. Ik zie mensen gewoon foto’s maken van mijn auto, wahaha het is wat. Zelfs gewoon naast mij mensen die in de auto zitten bij het verkeerslicht. Ik zie in mijn ooghoek haar telefoon naar mijn auto richten. Ik zwaai soms gewoon maar vrolijk. Diep van binnen moet ik er erg om lachen.

Mijn auto is roze

Kinderen vinden de auto ook erg leuk. Ik was bij mijn ouders en had de auto langs de heg staan bij hen. We zaten buiten en hoorden twee meisjesstemmen zeggen: hé, Barbie is hier. Haha, zo grappig. Daarna hadden van elkaar een foto gemaakt bij de auto.

Mensen kijken soms ook helemaal niet meer uit als ze mij zien rijden. Ik kwam uit een woonwijk gereden en tegenover mij kwam een man ook een woonwijk uitgereden op zijn fiets. Hij moest het fietspad om en zag mij staan. Het stuur draaide wel mee maar zijn hoofd bleef naar mij kijken. Meneer reed daardoor bijna tegen een bushokje aan. Hoe dan?!

Mijn auto is roze

Maar wel grappig al die reacties hoor. Het reclame rijden gaat wel werken denk ik zo. Mensen zijn straks hopelijk een beetje gewend aan mijn bubble gum auto. Maar op de foto met mijn auto mag altijd wel hoor. Ik zal vriendelijk naar je zwaaien, haha.

Wat vind jij van mijn roze auto?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1170

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *