Mañana Mañana vlog 2019

Mañana Mañana vlog

Hoi! Deze meid is naar een festival geweest! Jawel jawel. Ik ga niet vaak naar festivals, maar merk dat ik dat erg leuk vind. Afgelopen weekend was bij mij in de buurt het festival:  Mañana Mañana! Het leek mij zeker leuk om daar eens een kijkje te nemen. Samen met Joanne en mijn ouders ging ik er heen. En natuurlijk heb ik gevlogd. Merle voor het eerst op een festival. Ben je er klaar voor? Bekijk de Mañana Mañana vlog!

In deze Mañana Mañana vlog zie je mijn eerste ervaring daar. Ik ben er namelijk nog nooit geweest. Ik ga sowieso niet vaak naar een festival. Jammer, want dat is vaak wel heel leuk (helaas, is zo’n dagje vaak aan de prijzige kant). Via de FeestFabriek heb ik kaartjes gekregen om op dit festival eens een kijkje te nemen! Gewapend met mijn vlogcamera ging ik er heen.

Samen met Joanne heb ik eerst een ronde over het terrein gelopen. Jeetje, wat een groot festival! Dat hadden we helemaal niet verwacht joh! Het is echt zo leuk opgezet. Wanneer je het terrein oploopt voel je gelijk de gemoedelijke sfeer die er hangt. Na een ronde te hebben gelopen hebben we muntjes gehaald voor het eten en drinken.

De muntjes zijn best prijzig (tja, we moeten eerlijk zijn). Maar dat weet je als je naar zo’n festival gaat. Ach en als je daar bent, wil je gewoon wat eten en drinken. Er is zo veel lekkers daar! Mijn ouders kwamen wat later en met hen hebben we avond eten gehaald en een overheerlijk toetje! Oké en een cocktail en kokos ballen. Ach, gewoon veel eten.

Kijk maar mee naar de vlog en zie hoe het Mañana Mañana festival eruit ziet en wat er allemaal te doen is!

Mañana Mañana vlog

En vond je de Mañana Mañana vlog leuk? Doe een duimpje omhoog bij de video! Ik vond het echt een hele leuke dag! Ik kan mij voorstellen dat mensen er een mini vakantie van maken en daar op de camping staan. Het is er gewoon super gezellig. Gezellige muziek, lekker eten en een hele leuke sfeer!

Wel handig om te weten voordat je er heen gaat: Download de Mañana Mañana app. Hierin vind je een plattegrond, de optredens en tijden hoe, wat en waar alles is. Zeer handig kan ik je zeggen! Verder zou ik zeggen: ga er gewoon eens heen en beleef Mañana Mañana!

Ben jij hier wel eens heen geweest? Of zou je er graag eens heen gaan?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

6 reacties

  1. Het ziet er naar uit dat je het in ieder geval enorm naar je zin hebt gehad! Ik wist helemaal niet van het bestaan van dit festival af, maar ziet er wel gezellig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *