Love Sync review – geef je relatie een boost!-

Hoi! Al bijna 3,5 jaar heb ik verkering! Ja het is echt waar mensen. Wat gaat de tijd toch snel. Thijs en ik zijn al bijna 3,5 jaar een stelletje. En nog steeds heel blij met elkaar. We appen elke dag en elk weekend is het een feestje als we elkaar zien. Gezellig samen leuke dingen doen en plannen maken voor de toekomst. Toen de vraag kwam of ik een soort relatie therapie programma wilde testen, was ik daar wel benieuwd naar. En zo kwam ik terecht bij een 6 weken programma van Love Sync.

Love Sync

Wat is Love Sync?

Love Sync is een programma om je relatie te verbeteren. In eerste instantie dacht ik: dat is bij ons toch niet nodig? Na het volgen van een zes weken programma denk ik daar wel anders over. Je komt echt tot inzichten in je relatie en krijgt tips en tricks om te gebruiken. Ook wanneer je hulp van buitenaf nodig hebt, kan Love Sync daar een goede eerste stap voor zijn.

Hoe zit het in elkaar dan? Ik heb een 6 weken programma gevolgd, waarbij Thijs en ik elke dag een video keken. Dit deden we niet samen hoor. Nee, ik heb mij aangemeld en daarna kon ik mijn partner uitnodigen. Beide konden dan op onze eigen tijd het filmpje kijken. Bij sommige video’s zat daarna een opdracht die je dan moest doen. Wanneer je één module had afgerond (na één week is dat dan), dan moest je deze module bespreken met je partner. Het fijne is dat je elke dag een mail krijgt in je mailbox dat er een nieuwe video klaar staat.

Love Sync

6 modules

De 6 modules bestaan uit de volgende onderwerpen:

Module 1: Liefde

Dit is de startmodule en je maakt kennis met e-coaches. Je denkt terug aan de tijd dat je relatie begon en waarom je met je partner een relatie bent aangegaan. En je krijgt het prinicpe van de liefdestank uitgelegd. Je ontdekt hoe jij de liefde ervaart en hoe je partner deze ervaart. En je doet een startmeting van je relatie.

Module 2: verschillen overbruggen

In deze module krijg je uitleg over verschillende communicatietypes en worden verschillen tussen mannen en vrouwen uitgelegd. Je wordt geholpen in de denkwijze van mannen of vrouwen te verplaatsen en ontdekt dat deze verschillen te overbruggen zijn.

Module 3: frustraties overwinnen

Een module over frustraties. Hoe je ermee om kunt gaan en we kijken naar de oorsprong van frustraties in de relatie. Er wordt gekeken naar de definitie van liefde en leren de negativiteit te doorbrengen.

Module 4: Liefdestalen

Dit is een module waarin je leert over liefdestalen en deze toepassen. Je kijkt wat je eigen liefdestaal is en die van je partner. Hoe leer je om te gaan met elkaar liefdestaal?

Module 5: Seks

Nou, het lijkt mij logisch waar deze module over gaat, haha. In deze module leer je hoe je je seksleven op een goed manier kunt onderhouden. Je krijgt tips en tricks om je seksleven te onderhouden of nieuw leven in te blazen.

Module 6: woorden en daden

En de laatste module gaat over hoe je je relatie sterk en gezond houdt. Hoe doel is dat wat je allemaal geleerd hebt gaat toepassen in de praktijk. Daarom krijg je wat krachtige basisprincipes mee die je relatie de rest van je leven weer nieuwe energie zal geven. En hier doe je een eindmeting die wordt vergeleken met de startmeting. 

Wat vond ik ervan?

En na al deze modules gevolgd te hebben ben je klaar met Love Sync. Nu is natuurlijk de vraag wat ik ervan vond? In het begin was ik er een beetje sceptisch over. Maar bij module 3 zag ik wel in dat het zin heeft. Je gaat nadenken over je relatie en dingen inzien van een ander. Zeker bij module 4 over de liefdestalen werden mijn ogen geopend. Thijs en ik spreken beide en andere liefdestaal. Die van Thijs is lichamelijke aanraking terwijl die van mij positieve woorden is. Beide hebben tips hoe je om kunt gaan met elkaars liefdestaal. Ik vind dit ook goed om van elkaar te weten. Zo kun je rekening met elkaar houden.

Ik denk dat Thijs en ik nog opener geworden zijn naar elkaar door Love Sync. Een tip je vaak te horen krijgt is: praat erover met elkaar. En dat doen Thijs en ik meer. Zeker wanneer we elk weekend de afgeronde module bespraken. Dan praat je vanzelf over onderwerpen en kom je erachter wat je partner van bepaalde dingen vindt. Thijs vindt het ook een goed programma. Vaak zijn jongens hier wat minder enthousiast over, maar Thijs vond het erg interessant. Ja, wij beiden hebben er zeker wat aangehad en onze relatie is alleen maar sterker geworden!

Zou jij Love Sync willen proberen?

* dit is een gesponsorde blogpost *

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *