Koffer inpakken voor 2 weken Frankrijk

koffer inpakken

Hoi! Koffer inpakken voor 2 weken Frankrijk? Ga je dan op vakantie Merle? Jazeker! Ik ga 2 weken naar Frankrijk deze zomer. Maar ik ga niet alleen hoor. Samen met mijn ouders. vriendje, zijn ouders en zusje gaan we 2 weken gezellig op vakantie naar Frankrijk. We gaan 2 weken en deze weken zijn een soort gesplitst. De eerste week zitten we namelijk in Zuid-Frankrijk en de tweede week in midden-Frankrijk. In het zuiden is het iets warmer dan in het midden, dus verschillende kleding is wel handig. We zitten in een huisje dus we nemen zelf ook veel mee. Denk aan: spelletjes, wat eten en leesvoer. Past dit allemaal in mijn koffer? En wat neem ik dan allemaal mee? Dat zie je in de video: koffer inpakken voor 2 weken Frankrijk!

Zoals ik al zei gaan we dus naar 2 verschillende plekken. Verschillende temperaturen, dus verschillende kleding. Nu heb ik het geluk dat we met de auto gaan en ik niet op het aantal kilo in mijn koffer hoef te letten, haha. Natuurlijk neem ik niet mijn hele kledingkast mee (had ik wel graag gewild!). In Frankrijk zie ik natuurlijk mogelijkheden voor een leuke outfitpost. Dus er gaan zeker wat verschillende outfits mee! Naast kleding gaan er schoenen mee, boeken en tijdschriften en natuurlijk bikini’s en een strandlaken. En ohja, mijn flamingo floatie natuurlijk niet vergeten! De vraag is: past dit allemaal in een koffer? En wat nemen we nog meer mee? Kijk de video voor de antwoorden op deze vragen!

 

Koffer inpakken voor 2 weken Frankrijk:

Jaaaa, het is natuurlijk geen verrassing, maar het past! Moest ook wel natuurlijk. Het scheelt dat ik mijn toilettas niet in het koffer heb, maar in de tas bij mij heb. De toilettas is natuurlijk wel een groot en onbenullig ding zo, haha. En in de kratjes kan natuurlijk ook veel aan eten en andere items die we mee willen nemen. Mijn ouders hebben ook nog wat spullen in mijn koffer erbij gedaan trouwens. De groene koffer die je in beeld ziet, is van hen. Maar er zit dus ook een deel van hun spullen bij mij in. Verbazingwekkend eigenlijk hoeveel er in zo’n koffer kan! Het oprollen van kleding is zeker een goede tip! Scheelt een hoop ruimte. De koffer inpakken voor 2 weken Frankrijk is dus gelukt!

Een tijdje geleden heb ik ook al eens een video gemaakt toen ik mijn handbagage koffer ging pakken voor Barcelona. Misschien vind je dat ook leuk om te kijken! Ik ga in ieder geval zeker genieten in Frankrijk en plezier hebben. En natuurlijk leuke outfitfoto’s maken, want tja er zit niet voor niks zoveel kleding in….hihi.

Heb jij nog een goede inpak tip?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *