Klets video: stage lopen & blog als bijbaan?

klets video

Hoi! Eens een ander soort video vandaag: een kletsvideo. En kletsen kan ik goed kan ik je vertellen, haha. Nee, zo erg is het nou ook weer niet. Maar het leek mij wel leuk om jullie een update te geven hoe mijn weken na de vakantie er uit (gaan) zien. Wat doe ik op dit moment? In deze klets video vertel ik je daar alles over! En vergeet zeker geen duimpje omhoog te doen bij de video!

Na de zomervakantie viel ik even in een zwart gat. Haha, oké beetje overdreven, maar het ‘gewone’ leven is weer begonnen. Ik ben alweer één week begonnen en dat gaat prima. Mocht je benieuwd zijn wat ik in de vakantie gedaan heb? Ik ben o.a. twee weken op vakantie geweest naar Kroatië! De vlogs daarvan staan online! Maar goed, dat is geweest. De vraag is: wat doe ik nu allemaal? Zie het in deze klets video!

Klets video:

En vond je deze klets video leuk? Doe en duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTubekanaal! Zoals je hoorde komt er dus een nieuwe kanaaltrailer aan en een nieuwe intro. De beelden daarvan zijn een beetje oud en ik ben wel toe aan een nieuwe, haha. Even prutsen daarmee ;). En verder ben ik dus begonnen met stage. De eerste week zit er al van op en ging heel goed. Een leuke klas kinderen en een leuke mentor. Dat moet wel goed komen dit jaar.

De zoektocht naar een bijbaantje gaat ook verder…. Spannend en alle tips zijn welkom! Maar zoals je al hoorde verdien ik zo hier en daar ook wat met mijn blog en dat vind ik ook erg gaaf! Ben heel benieuwd wat er allemaal nog meer hierdoor op mijn pad komt. Ik vind het schrijven van teksten sowieso ook heel erg leuk en ben daar ook graag mee bezig. Eens kijken of ik hier ook nog wat mee kan doen.

Oh en helemaal vergeten te zeggen in de video: maar ik ben ook nog steeds gastredacteur bij ‘Indebuurt Doetinchem’. Daar ben ik ook nog mee bezig, haha. Genoeg te doen allemaal! En ik kijk ook uit naar de herfstvakantie!

Hoe bevalt jouw het ‘werkleven’ weer?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *