Kerstswap met BlogBoost groep

Kerstswap

Hoi! Misschien een beetje raar nog een soort kerstartikel na de Kerst, maar wat maakt het uit. Het is namelijk een heel leuk artikel! Samen met mijn bloggroep: BlogBoost hebben we een Kerstswap gedaan. En ik vind het natuurlijk heel leuk om dat te delen. We hebben lootjes getrokken en voor degene die je had, ging je cadeautjes kopen. Op 20 december zouden we de pakketjes dan openmaken. Helaas is door de kerstdrukte mijn pakket een dag later gekomen. Ik had die dag stage en de dag daarna moest ik werken. Ik had zelfs gewoon geen tijd om het pakketje open te maken! Gelukkig kon het afgelopen weekend en ik ga de inhoud met jullie delen!

Kerstswap uitpakken

Kerstswap
Op donderdag kwam er dus een grote doos voor mij binnen. Daarin zat deze schattige doos! Ondertussen wist ik al wie mij had, want iedereen had haar pakket al open gemaakt en er bleef dus nog één iemand over. Maar dat maakt het niet minder leuk. Charlotte van A Lot Like Lot had mij.  En ik had een pakketje gemaakt voor Nicole van Nicoleswereld . 

Kerstswap
Maar we gaan het over het pakketje hebben dat ik kreeg. Het hele pakket is in een schattige roze stijl. Kijk nou hoe lief dit eruit ziet?! Op het kaartje stond dat ik van de feestdagen moet genieten en natuurlijk de naam van Charlotte. We hadden namelijk afgesproken om wel de naam bij de Kerstswap te doen. Toch leuk om te weten van wie het pakketje is.

Kerstswap
Nadat ik het kaartje had gelezen, pakte ik de boel uit. En daar lag dit alles. Het past ook allemaal zo leuk bij elkaar qua kleurtjes. En wat zit er dan allemaal in?

Inhoud Kerstswap

Kerstswap
Als eerst een luchtje van de Etos (Sunny breeze), een luchtje van Guess), een handcreme, een armbandje met een ankertje eraan en verfrissingsdoekjes.

Kerstswap
Allemaal lekkere spulletjes voor in bad. Super cute! En wat maskertjes.

Kerstswap
Dan verder nog een kaars met de tekst: Offline is the new luxury en tegeltje met dezelfde tekst, een post it stickers pakket, een pakket met notitieboekjes, een puntenslijper in de vorm van een hartje en een groot notitieboekje.

Kerstswap
En dan had Charlotte in super schattige zakjes allemaal nagellakjes verspreid in de doos. De volgende lakjes zaten erin: Catrice chrome infusion (nr. 03 Stunning Rose Gold), Catrice (nr. 41 Take A Brick!), Essence Holy Rainbow (nr. 04 holo love), Essence the gel nailpolish (nr. 22 I love my blue jeans) en Miss Sporty wonder metal (nr. 020). Hele mooie lakjes, waar ik benieuwd naar ben.

Kerstswap
En nog een canvastasje en een tasje om toiletartikelen in te doen. Heel leuk ook.

Kerstswap

Ik ben heel blij met alles wat ik gekregen heb. Het past allemaal zo leuk bij elkaar. Echt leuk gedaan door Charlotte! Er zijn ook meer bloggers die meegedaan hebben aan de kerstswap. Benieuwd wat zij kregen? Bekijk de blogs van:
– Tessa van  Daily Inception
– Silke van SCNVM
– Emma van LLuxe Life Lover
– Samantha van Mindbodybeauty
– Joyce van Enjoyce Life
– Celine van The Beautyboulevard

Ik ga lekker genieten van de leuke cadeautjes en kan niet wachten om de nagellakjes te proberen! Het was een leuke Kerstswap en zeker voor herhaling vatbaar!

Wat vind jij van cadeautjes van de Kerstswap? 

 

Misschien is dit ook leuk?

12 comments

  1. Wat een heerlijk pakket, ik word er helemaal blij van. De takjes zijn prachtig en ook super leuk dat er van die fijne canvas tasjes bij zaten. Leuk dat je in zo’n gezellige BlogBoost groep zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *