Kerstsfeer in huis – video van onze kerstversieringen-

Hoi! We zitten nu al een tijdje binnen. Niet alleen omdat dit natuurlijk in deze tijd nu moet met de lockdown. Maar ook omdat ik twee weken gelden positief testte op het coronavirus. Gelukkig gaat het stukken beter met mij. Al die tijd thuis was het al wel gezellig in huis. De kerstsfeer in huis was al op en top. De kerstboom had ik al staan en nog meer kerstversieringen. In deze video laat ik jullie de kerstsfeer in huis zien.

De kerstboom stond eind november al in huis. Ik dacht: waarom niet?! In deze tijd kunnen we de gezelligheid maar beter op tijd in huis halen dacht ik zo. We hebben een neppe kerstboom. Vorig jaar zagen we het niet zitten om vier trappen een kerstboom op te sjouwen. En ach: een neppe kerstboom kan ook prima.

Daarbij had ik al wat lampjes en andere gezellige kerstversieringen voor in huis. Dit jaar ben ik nog naar een kerstwinkel geweest en heb ik er nog wat versiering bij gescoord. En dit samen maakt een gezellige kerstsfeer in huis!

Mijn plan was om de sfeer in huis te fotograferen. Maar dat is een opgave met die lampjes. En ik vind dat je sfeer sowieso beter vast kan leggen per film. Vandaar een korte video waarin ik jullie onze kerstversiering laat zien. Veel kijkplezier!

Kerstsfeer in huis

En dit is pas het begin van de kerstversiering in huis kan ik je vertellen, hahaha. Sorry Thijs..… Ik vind het gewoon gezellig om in deze tijd van het jaar het huis helemaal gezellig te maken. Beetje een kerstgekkie denk ik. Volgend jaar zal er vast meer bij zijn gekomen. Het is dat ik dit jaar ook niet naar de Intratuin kon….

Zoals ik al in de video zei: wil ik jullie ook hele fijne feestdagen wensen! Geniet ervan in deze gekke tijd. We maken er vast en zeker wat moois van. Lekker eten met je gezin kan ook een super kerstgevoel geven! Hele fijne Kerstdagen en geniet!

kerstsfeer in huis

Hoe ga jij Kerst vieren? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *