Kerst tag 2018 – praten over Kerstmis

kerst tag

Hoi! Vandaag weer een Kerst video! In deze video ga ik een Kerst tag doen. Ik ga lekker kletsen over Kerst. Over een paar dagen is het Kerstmis en ik heb er al helemaal zin in. In deze tag vertel ik wat meer over Kerst dit jaar en wat ik ga doen met Kerst. Kijk je gezellig mee naar de Kerst tag?

De Kerst tag 2018. Ik heb wel eens eerder een Kerst tag gedaan, maar dit jaar leek het mij leuk om er nog een te doen. Deze keer zijn het ook andere vragen. Favoriete kerst film? Favoriete kerst geur? Wie zou je voor Kerst cadeau willen krijgen? En meer van dat soort vragen. Ik vond het wel grappig om deze te beantwoorden.

Kerst tag 2018

En, vond je deze video leuk? Vergeet dan geen duimpje omhoog te doen! Dat zou ik heel erg leuk vinden. Abonneer je ook zeker op mijn YouTube kanaal. Volgende keer komt er namelijk een Kerstvakantie vlog online. Die wil je niet missen ;). Haha. Ik ga vloggen in de Kerstvakantie. Ook inderdaad met Kerst. Dan zie je hoe mijn Kerst verliep en wat ik nog meer allemaal ga doen in de Kerstvakantie.

En bij deze wil ik jullie alvast een hele fijne Kerstmis wensen! Geniet ervan en van alle gezelligheid en moois om je heen. Ik ga met Kerst naar familie toe en ik heb er nu al zin in! Wat ik aan doe met Kerst? Dat is te zien in de outfit post van gister. En ja, ik heb een rood item in de outfit ;). Onder de YouTube video heb ik trouwens ook een linkje gezet naar de vragen van deze Kerst tag. Mocht je daar benieuwd naar zijn, kan je daar een kijkje nemen.

En verder ben ik wel benieuwd hoe jij Kerst viert? Laat een reactie achter! 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *