Kerst tag 2017 – met foto’s van onze kerstversiering

Kerst tag

Hoi! Nog even en dan begint de kerstvakantie en is het dus ook Kerstmis! Een echte Kerst tag op mijn blog kan dan niet ontbreken. In de Kerst tag beantwoord ik vragen over Kerst (goh, hoe verrassend?!). Je leest hoe en waar ik kerst vier, wat ik het liefste aan heb tijdens kerst en wat er op mijn kerstverlanglijstje staat. En natuurlijk nog veel meer Kerst gerelateerde vragen en dingen. Want je raadt het al, maar ik vind Kerst leuk en gezellig! I love it!

De vragen van de Kerst tag en tussen de vragen zie je ook wat foto’s van de kerstaankleding in ons huis ;).

Kerst tag 2017:

Wat is je favoriete kerstliedje?

Uhm, heb ik niet echt denk ik. Alle kerstliedjes zijn wel gezellig en leuk. Sia heeft trouwens wel een nieuwe kerstsong. Sia- Everyday is Christmas. Een super leuk lied en dat is dan nu mijn favoriet! En natuurlijk wat foto’s die gemaakt zijn de beste compact camera, volgens Bestenu.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Nog iets waar ik even over moet nadenken…. Heb ik ook niet echt. Home Alone is altijd leuk en van die Nederlandse romantische comedy’s zijn altijd wel leuk tijdens de Kerst. In de bios draaien bijvoorbeeld nog twee films waar ik graag heen wil: Weg van jou & Gek van Geluk.

Wat staat er boven aan op je kerstverlanglijstje?

Haha, dat is grappig, want met mijn schoonouders, schoonzusje en vriendje doen we cadeautjes. Via de app kreeg ik de vraag wat ik graag wilde hebben. Het enige dat mij te binnen schoot is: een mini deodorant voor in mijn tas. De mijne is namelijk bijna op, haha. Verder kan ik niet echt iets bedenken. Ja een nieuw nagellakje vind ik altijd leuk!

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Mijn nieuwe ‘foute’ Kersttrui! Haha, hoe leuk is het om een beetje humor aan de Kerstdagen toe te voegen. Waarschijnlijk doe ik niet alle twee de Kerstdagen deze trui aan, maar sowieso één dag en Kerstavond zit ik op de bank met deze Kersttrui. Verder vind ik een mooi jurkje ook altijd leuk met Kerst.

Mijn heerlijke foute kersttrui

Speel liever buiten in de sneeuw, of geniet je liever binnen van een kop warme chocolademelk?

Binnen met een kop warme chocolademelk. Ik heb eerlijk gezegd niet zo veel met de sneeuw. Een witte Kerst is wel leuk, maar daar is het dan ook mee gezegd. Wanneer het sneeuwt zit ik liever warm binnen en naar buiten te kijken naar een wit Nederland.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Gezellig met familie bij elkaar zijn en lekker eten. En verder zou het leuk zijn als er sneeuw ligt (hoewel ik geen sneeuwliefhebber ben, maar met Kerst is het dan wel leuk). En een paar kleine cadeautjes en natuurlijk mijn vriendje! Kerst met mijn vriendje is het leukst.

  

Wat doe je met kerst dit jaar?

Eerste Kerstdag ga ik naar mijn opa en oma en daar komt de hele familie. Mijn vriendje gaat ook mee. Lekker eten en kletsen met de familie.  En Tweede Kerstdag ga ik met Thijs naar mijn schoonouders. Daar gaan we lekker eten en cadeautjes uitpakken.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Een echte! Een neppe Kerstboom is misschien makkelijker, maar vind ik minder leuk. Nee, een echte Kerstboom waar de naalden van prikken en er soms afvallen, dat is het echte werk.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Gouden ballen en een paar witte ballen met gouden details. Past bij de stijl in ons huis. Eigenlijk hebben we deze kleur ballen vaker in de boom hangen. We vinden het mooi en voor ons is het een echte kerstkleur.

  

Wat is je favoriete kerstsnack?

De gevulde eitjes van mijn opa! Tijdens eerste Kerstdag ga ik naar mijn opa en oma. We eten daar dan altijd gezellig met de hele familie en mijn opa maakt dan vaak gevulde eitjes. Dat hoort voor mij gewoon bij de Kerst. Zoooo lekker zijn die.

Nou, dat waren de vragen van de Kerst tag alweer. Zo heb je een beetje een idee hoe mijn Kerst eruit gaat zien en wat ik dus ga doen. In ieder geval heb ik er al super veel zin in! Ik hou van Kerst en de gezelligheid die Kerst met zich meebrengt. Op mijn blog komt natuurlijk in een weekupdate online wat ik met Kerst heb gedaan. En in mijn Kerstvakantie ga ik ook vloggen. Jeej, super gezellig en leuk! Dus je ziet alle belevenissen tijdens mijn vakantie. Kerst, Oud & Nieuw en ik weet nu al dat ik naar de musical The Lion King ga in de Kerstvakantie. Dat is namelijk mijn verjaardagscadeau! Allemaal leuke dingen dus.

 

Wat ga jij met Kerst doen?

 

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Leuk om zo even naar ieder zijn eigen kerst-highlights te kijken! En wat betreft de boom… je hebt helemaal gelijk! Als ik er eentje heb, dan een echte. Die nepperds, hoe mooi ze ook kunnen zijn… dat is het echt niet voor mij.

  2. Wat een leuke tag en wat grappig om te lezen dat je net als ik gek bent op gevulde eitjes. Helaas heb ik geen opa meer die ze kan maken… maar die van mijn moeder en tante zijn ook super lekker hoor! Fijne dagen en geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *