Jaaroverzicht 2019 & kleine vooruitblik naar 2020

jaaroverzicht 2019

Hoi! Het jaar is bijna voorbij… Ik heb al een post geschreven over de best gelezen blogposts van 2019. In dit jaaroverzicht 2019 blik ik ook een beetje terug door middel van blogposts, maar dan meer op de bijzondere momenten in dit jaar. Wat is mij bijgebleven en wat is er allemaal veranderd in 2019? En wat hoop ik in 2020 allemaal mee te maken/ te bereiken? Lees alles in dit jaaroverzicht 2019.

Jaaroverzicht 2019

Het jaar begon voor mij goed. Ik heb namelijk mijn pabo-diploma in ontvangst mogen nemen eind januari. Ik was digitaal al geslaagd, maar de papieren versie had ik nog niet.

voorjaar 2019

Daarna had ik mij gelijk inschreven bij de invalpool en vond ik een baan in een kledingwinkel: Paisley Concept. Het invallen was toch niet helemaal voor mij weggelegd en ik kon meer dagen aan de slag in de winkel. Dat is super leuk! Bij Paisley werk ik nog steeds met veel plezier en in het nieuwe jaar blijf ik dat ook nog doen.

In februari heb ik voor het eerst echt carnaval gevierd en vond het super leuk! Iets wat aankomend jaar ook weer op de agenda staat. En eind april ben ik weer naar Amerika geweest. Voor de tweede keer. En het was zo gaaf! Disneyland zou ik nooit vergeten en het mooie uitzicht van de Grand Canyon ook niet. En Vegas ook niet te vergeten. Hoewel ik daar aankomend jaar ook weer te vinden ben. Samen met Thijs ga ik namelijk in de meivakantie naar Amerika!

zomer 2019

In de mooie zomer van 2019 ben ik uitgenodigd voor het festival Mañana Mañana  en naar Dreamfields geweest. Beide waren erg leuk en vooral Dreamfields was te gek. Wie weet naar welke festivals ik in het nieuwe jaar ga! En in de zomervakantie heb ik een heerlijke vakantie in Portugal gehad. Genieten daar!

jaaroverzicht 2019

najaar 2019

Na de zomervakantie heb ik een nieuwe bril gekocht. Daar ben ik zo blij mee! En misschien wel het spannendste van afgelopen jaar: Thijs heeft een appartement gekocht! De sleuteloverdracht, verven, inrichten, het hoorde er allemaal bij afgelopen jaar in september en de maanden erna.

En eind september begon ik ook nog eens aan mijn nieuwe baan als onderwijsassistent. Echt zo leuk! Ik heb het helemaal naar mijn zin op die school.

jaaroverzicht 2019

In november ben ik 24 jaar geworden en heb ik een heel tof cadeau gekregen van mijn ouders (een bijdragen aan de vakantie in Los Angeles) en Thijs heeft een deel van mijn nieuwe telefoon betaald. Een iPhone 11 waar ik zo blij mee ben!

En ook dit jaar sluit ik het jaar af met een fijne Kerstmis en een mooi oud en nieuw. Dan is ook dit jaar weer voorbij gevlogen. Er zijn veel mooie dingen gebeurd, maar natuurlijk ook mindere dingen.

Vooruitblik 2020

En wie weet wat volgend jaar allemaal brengt. Qua werk ga ik iets minder werken als onderwijsassistent. Dat is nu 1,5 dag geworden en dan werk ik twee dagen in de winkel. De donderdagen ben ik vrij, maar wil ik aan mijn blog besteden. Daar valt namelijk ook meer mee te doen!

Verder staat er in het nieuwe jaar dus een vakantie naar Amerika op de planning. De tickets zijn al geboekt! En in de zomervakantie ga ik misschien met mijn ouders naar Curaçao. En verder ben ik benieuwd wat 2020 brengt. Ik hoop veel liefde (vooral mooie momenten met Thijs! ), geluk, gezond en al van die mooie dingen.

We laten ons maar lekker verrassen en maken overal wel wat moois van! En hopelijk heb ik volgend jaar weer zo’n mooi jaaroverzicht!

Wat zijn jouw mooie momenten uit 2019? En wat hoop jij te bereiken in 2020?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1183

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *