Is het al Kerstmis? Kerstpakketten & Kerstgedachte

Hoi! It is the most wonderful time of the year…. Oké, misschien nog een beetje vroeg, maar over ongeveer 160 dagen is het alweer Kerstmis! Ik ga eerlijk zijn en heb niks met de winter en alles. Het weer van nu vind ik tien keer fijner! Heerlijk de zon en een lekker warm weertje. Lekker bruin worden in de zon en afkoelen in het water. Ja, dat past bij mij en vind ik heerlijk! Er is toch één ding wat ik wel leuk vind aan de winter. Dat is Kerstmis! Serieus, ik kan mij daar nu al op verheugen. In dit artikel vertel ik waarom ik Kerst zo leuk vind.

Kerstmis 2017

Eigenlijk best grappig om in de zomer wat over Kerst te schrijven, haha. Over iets meer dan 5 maanden is het weer Kerst. Ik geniet nu voluit van de zon en het mooie weer. Maar toch stiekem mag het ook al Kerst zijn. Wat is er dan zo leuk aan Kerst? Het is zo gezellig dan. Heel de wereld is leuk versierd en voelt knus. Ik weet niet wat het is: een soort Kerstgevoel, hihi. Ik vind alle lampjes en versieringen zo leuk dan.

Buiten en binnen ziet alles er dan net even leuker en gezelliger uit. We zouden dit het hele jaar moeten doen, haha. Daarnaast is kerst gezellig, omdat de familie bij elkaar is. Lekker eten en drinken en veel lachen en kletsen. Lekker warm binnen en buiten koud en sneeuw (hoop ik). Dat vind ik zo mooi aan Kerst. Vaak gaan wij eerste Kerstdag naar de familie van mijn moederskant. Die zie ik niet heel vaak, dus dat is extra leuk. Mijn opa en oma maken lekker eten. Zo leuk!Tweede Kerstdag ga ik naar de familie van mijn vaderskant of naar mijn schoonfamilie. Ook leuk!

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Bij Kerst denk ik naast eten, gezelligheid en lampjes ook aan Kerstpakketten. Niet dat ik zo hebberig ben en er één wil hebben, maar dat hoort er ook een beetje bij. Toen ik stage liep op verschillende basisscholen kreeg ik vaak een klein Kerstpakket. Super lief! Mijn ouders krijgen ook vaak een Kerstpakket van hun werk. Tegenwoordig wordt dit ook vaak uitgeschreven in een bon.

Vroeger kwamen ze vaak met een grote doos thuis waar dan van alles in zat. Ik vond dit altijd zo geweldig om uit te pakken! Jammer dat dit soort dozen steeds minder voorkomen als Kerstpakketten. Bij Kerstpakkettenplaza kun je nog wel dit soort pakketten bestellen! Er zijn (Italiaanse) foodpakketten, wellnesspakketten, drankpakketten en nog meer. Super handig voor bedrijven natuurlijk. En voor de werknemers om te krijgen. Het hoeft natuurlijk niet groot, maar een klein gebaar met Kerst is leuk.De zogenaamde Kerstgedachte.

Kerstpakketten

Nog even en dan komt de gezelligheid en knusheid van Kerst ons tegemoet. Nu geniet ik eerst nog even lekker van het mooie weer.

Kan jij ook niet wachten tot het Kerst is? 

Misschien is dit ook leuk?

11 comments

  1. Ah kerstpakketten, de nostalgie! Ik kan me nog goed herinneren dat mijn ouders altijd met zo’n grote doos kwamen, zó leuk vond ik dat altijd. Super jammer dat ze nu een flesje wijn met een bon krijgen, of soms zelfs alleen een bon.

  2. Leuk! Ik houd ook echt van de kerst, maar vind de zomer met het warme weer ook heerlijk! Misschien maar verhuizen naar Florida? DAr heb je beide tegelijk haha

  3. geweldige foto! Ik vind kerst ook leuk, terwijl ik het vroeger meer een verplichting vond. Nu vind ik het heerlijk om lekker aan de slag te gaan in de keuken en gezellig te eten met familie/vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *