Infrarood lamp van Mvolo

Hoi! Ik word ook een dagje ouder merk ik op 28-jarige leeftijd. Het is wat, haha. Ik heb al een tijdje last van mijn rug en rechterschouder. Dit trekt ook iets door naar mijn nek. Het zijn mijn spieren merk ik. Verkeerde houding of een verkeerde beweging gemaakt. Het word langzaam minder maar heb er nog last van. Een Infrarood lamp van Mvolo helpt bij deze spierpijn.

Ik heb dus een infrarood lamp thuis. Een infrarood lamp van Mvolo. Deze lamp is geschikt wanneer je last hebt van spierpijn, gewrichtsklachten, slaapproblemen en/of stress. Echt ideaal voor vele ‘klachten’ dus. De lamp met rood licht en warmtetherapie verlicht pijn en bevorderd de collageenproductie in je huid. Deze infraroodlamp heeft een vermogen van 300W en heeft een 5 meter lange kabel.

Infrarood lamp van Mvolo

De lamp kun je dus op alle plekken in je huis aansluiten. Bij de infrarood lamp zit een afstandsbediening zodat je van een afstandje de lamp aan kunt doen. Wanneer je de lamp aansluit ga je voor de lamp zitten of liggen. Net op de plek waar je de infrarood straling wilt hebben.

Met de afstandbediening kun je de lamp aandoen. Je kunt de warmte instellen en de tijdsduur van de lamp. De lamp kun je ook in hoogte verstellen en zo kan deze overal bij. Echt ideaal.

Infrarood lamp van Mvolo

De lamp heb ik nu een aantal keer op mijn rug en schouders gehad. De pijn is stukken minder en ik merk dat mijn spieren soepeler zijn. Heel erg fijn! De lamp was ook makkelijk in elkaar te zetten en door het standaard kan ik deze overal neerzetten.

De infrarood lamp van Mvolo blijf ik de komende tijd zeker nog gebruiken voor mijn rug en schouders. Hopelijk gaat het dan steeds beter en voel ik mij weer jonger, haha.

Infrarood lamp van Mvolo

* dit artikel bevat een samenwerking*   

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *