Ik heb zomervakantie!! – mijn plannen-

Hej! Het is vandaag zaterdag en mijn zomervakantie is echt begonnen! Yeah! Hiervoor had ik natuurlijk al best veel vrij, maar nu hoef ik helemaal niet meer naar school of aan school te werken. Jippieeee. Na de zomervakantie start mijn stage en wanneer ik die heb afgerond, ben ik klaar met school. Dan mag ik mijzelf officieel: ‘Juf Merle’ noemen. Maar eerst nog even  6 weken genieten van een tijd zonder schoolwerk. Even lekker helemaal niks. In deze post ga ik jullie vertellen wat mijn plannen zijn deze zomervakantie.

Op vakantie

Wat ben ik dan allemaal van plan om te doen in de zomervakantie? Nou, als eest: ik ga op vakantie! Ongeveer halverwege de zomervakantie ga ik 2 weken naar Zuid-Frankrijk. Samen met mijn ouders, vriendje, schoonouders en schoonzusje ga ik naar Frankrijk. Super leuk en ik heb er heel veel zin in! We gaan met de auto. De eerste week rijden we helemaal naar Zuid-Frankrijk (wel met een tussenstop met overnachting in een hotel). We hebben daar vlakbij de Mont Ventoux een huisje gehuurd. Een groot huis (voor 10 personen) met eigen zwembad! Me like it. In dat zwembad zie ik mij al helemaal dobberen met flamingo floatie!

Na een week vetrekken we weer met de auto. Dan gaan we naar 2 huisjes in het midden van Frankrijk ongeveer. Vrienden van mijn schoonouders verhuren deze huisjes en daar kunnen wij dan in. Super leuk! Ik ben heel benieuwd naar de omgeving daar, want die schijnt mooi te zijn zeggen mijn schoonouders. Wanneer we in Frankrijk zijn, gaan we natuurlijk ook dingen bezoeken. De Mont Ventoux gaan we bekijken. Ik dacht dat ik iets hoorde over een dagje winkelen, hihi. Vorig jaar zijn mijn vriend en ik ook naar Zuid-Frankrijk geweest en hebben we het plaatsje: Cap D’agde bezocht. Ik vond dit zo leuk! Hier wil ik ook graag nog naar terug. Ik heb in ieder geval heel veel zin in de vakantie!

En verder?

Verder ga ik in de zomervakantie natuurlijk lekker bloggen. Met mooi weer en geen andere dingen aan mijn hoofd, krijg ik vast de leukste ideeën, hihi. Naast bloggen, ga ik natuurlijk ook video’s maken. Er komen natuurlijk ook posts online over mijn vakantie in Frankrijk en vlogs. Jeej!

Ook ga ik werken aan Nail Art Revolutie. Deze site ben ik samen met iemand aan het opzetten. Ik ben bezig met nailart video’s te maken en artikelen schrijven over nailart. Super leuk! Nu ik vakantie heb, heb ik daar mooi de tijd voor.

Dan hoop ik af en toe ook nog wat te kunnen werken bij een kledingwinkel in Doetinchem. Ik heb hier laatst een dagje meegelopen en wanneer ze mij in de vakantie nodig hebben, bellen ze mij. Na de vakantie ga ik daar vaker aan het werk.

Wat ga ik nog meer doen in de vakantie? Ik denk dat dat ook spontane dingen zullen zijn. Een dagje winkelen (Amsterdam, Utrecht of Den Haag lijken mij leuk), afspreken met vriendinnen en wat leuks doen met mijn vriendje. Dat wil ik allemaal sowieso nog wel doen. Ik hoop natuurlijk ook dat het mooi weer wordt, dan kan ik lekker in de tuin liggen met een boek of tijdschrift. In de vakantie doe ik dat soort dingen graag. Of lekker een dagje ergens zwemmen. Klinkt ook erg leuk. Sporten wil ik ook gaan doen. Dat deed ik al wel, maar nu wil ik het ook blijven volhouden!

Bloggers meeting

Ook staat er in augustus een bloggersmeeting gepland! Ik zit namelijk met een aantal bloggers in een app. We hebben afgesproken om in de vakantie wat met z’n allen te doen. Super leuk natuurlijk! Ik ga vloggen, foto’s maken, alles wat een echte blogger/vlogger zou doen dan, haha.

Verder ga ik lekker genieten van de vakantie. In de laatste week zal ik naar mijn nieuwe stage gaan, om de klas alvast wat in te richten. Maar daarvoor eerst genieten van de vakantie. Alles lekker rustig aan doen en zien wat de dag brengt. Heerlijk! Ik ben ook wel benieuwd wat jij gaat doen met de vakantie? Laat een reactie achter!

Zomervakantie

Mijn nagels zijn al lekker in vakantie vrolijke kleuren gelakt. Heerlijk!  Voor nu: geniet van het mooie weer!

Misschien is dit ook leuk?

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *