Ik ga weer naar Amerika!

ik ga weer naar Amerika

Hoi! Ja, het is echt waar: ik ga weer naar Amerika! Hoe bedoel je alweer? Voor degene die mij langer volgen, weten dat ik vorig jaar naar Amerika ben geweest. Naar Los Angeles om wel te verstaan. Ik ga weer naar Amerika dit jaar!  Ben je nou benieuwd met wie en waarom ik daar heen ga. Lees dan mijn vorige Amerika artikel. In dit artikel ga ik je namelijk wat meer over de planning van de vakantie vertellen.

Ik ga weer naar Amerika

Ik ga weer samen met mijn schoonmoeder, haar zus en mijn schoonzusje naar Los Angeles. We verblijven weer bij familie van hen. Oftewel: ik heb alleen mijn vlucht hoeven betalen. Ja en alle uitjes en dingen die ik koop daar. Of die uitjes gesproken. Omdat we vorig jaar al zijn geweest en niet echt een planning hadden en we per dage bekeken wat we zouden doen. Maar dat hebben we nu iets anders aangepakt.

We hebben een soort van planning! Of eigenlijk meer een lijstje met dingen die we gaan doen. En dat is een gaaf lijstje zeg! We hebben al zeven van de acht dagen dat we er zijn vol. Haha. Uitrusten doen we dus wel in het vliegtuig op de terugvlucht, haha.

De planning:

Wat hebben we dan allemaal op ons lijstje staan?

Hiken

We gaan één dag hiken. Oftewel: een wandeling maken in de bergen. Zoiets hebben we vorig jaar ook gedaan en was erg gaaf om te doen. Of we dit een hele dag doen, weet ik niet. Denk het niet, haha.

Shoppen

Natuurlijk gaan we ook een dagje shoppen. In een groot winkelcentrum in Los Angeles. Ik hoop dat er dan een Bath and Body Works is en een Victoria Secret. Daar ga ik dan helemaal los. Oh en een Forever21 please!

Vorig jaar in Los Angeles. Ik blend al helemaal in, haha.

Illusionisten museum

Mijn schoonmoeder had een gaaf illusie museum gevonden in Los Angeles. Daar gaan we dan ook heen. Dit neemt niet een hele dag in beslag, dus even kijken wat er nog meer in de buurt is. Ik dacht dat ze zei dat het vlakbij Hollywood lag. Misschien gaan we daar nog eens heen.

Las Vegas

Dit is echt zo gaaf, maar we gaan drie dagen naar Las Vegas! Dat is zeker wel een dag rijden, maar onderweg ga je door de woestijn en komen we als het goed is Outlets tegen. Dure merken shoppen tegen een goedkoop prijsje. Dat vinden we leuk! We zijn dan één dag in Las Vegas en gaan de dag erna een tour maken door de Grand Canyon! Ook al zo gaaf!

Disney Land

En misschien vind ik dit stiekem wel het leukst van allesmaal: we gaan een dagje naar Disneyland! Echt een grote droom van mij, haha. Ik weet niet: als klein kind was ik een groot Disney fan en dat is nooit echt weggegaan. Die dag ga ik met zo veel mogelijk Disney figuren op de foto, haha. Vorige keer zijn we wel in Down town Disney geweest, maar niet het park in. Dat gaan we dus nu wel doen!

ik ga weer naar Amerika

Een super volle week, maar zeker heel leuk. Ik heb er nu al super veel zin in! Die ene dag waarop we nog niks hebben, zal vast en zeker snel een invulling krijgen daar, haha. Elke dag ga ik natuurlijk ook weer vloggen. Zo zie je al mijn belevenissen daar. Ik denk dat we ook nog wel een bezoekje brengen aan de Target of iets.

Heb jij nog iets wat je graag wilt zien in mijn Los Angeles vlogs? Laat een reactie achter!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *