Ik blog niet alleen – wie helpen mij?-

ik blog niet alleen

Hoi! Ik blog niet alleen. Huh wat is dit nou dan? Ja ik ben wel degene die eigenaresse is van deze blog. Ik maak alle artikelen en bedenk alles. Maar stiekem helpen andere mensen ook mee. Wie dat zijn en wat ze doen? Dat lees je in dit artikel : ik blog niet alleen.

Ik blog niet alleen

Ik ben zelf degene die alle artikelen bedenkt, schrijft en foto’s erbij maakt hoor. Maar dat laatste ook niet altijd moet ik bekennen. Bloggen is echt een grote hobby van mij en doe ik zo graag. Ik ben er dan ook super graag en vaak mee bezig. Maar een beetje hulp kan ik altijd gebruiken. De volgende personen in mijn leven doen ook wat voor mijn blog.

Vriendje Thijs

ik blog niet alleen

Dit is misschien al wel bekend, maar Thijs maakt vaak mijn outfitfoto’s. Ik kan mezelf natuurlijk lastig op de foto zetten (ja ik kan gaan prutsen met een zelfontspanner, maar dat vind ik maar niks). Thijs kan super goed foto’s maken en heeft tijdens zijn opleiding ook een stukje fotografie gehad. Hij weet dus wat hij doet. Ik heb de outfit en de plek altijd klaar en hij gaat dan mee met de camera. Altijd gezellig en leuk om dit samen te doen.

Mijn moeder Esther

Ja mijn moeder heeft ook een klein aandeel aan mijn blog. Wanneer ik een artikel klaar heb, leest zij deze meestal over. Ik lees het artikel zelf ook altijd na en pas zinnen en woorden aan en kijk of ik de juiste spelling heb. Maar ik zie het zelf niet altijd omdat ik weet wat er moet staan. Mijn moeder leest artikelen na op foutjes en zinsopbouw. Maar ook zij is een mens en ziet natuurlijk niet alles, haha. Maar geeft niet!

Mijn vader Gerard

ik blog niet alleen

Ja en zelfs mijn vader helpt wel eens mee. Als ik thuis een foto nodig heb van mijzelf of iets en Thijs is er niet, dan maakt mijn vader de foto’s. Laatst heeft mijn vader mijn nieuwe sieraden op de foto gezet bijvoorbeeld. Een back-up fotograaf, haha.

Mijn schoonzusje Rianne

En als laatste mijn schoonzusje Rianne. Ze helpt mij eigenlijk vooral met video’s. Vaak neem ik deze alleen op, maar shoplogs neem ik vaak met haar op. Als we samen geshopt hebben, dan maken we samen een video. Kunnen we net wat meer laten zien dan wanneer ik alleen ben. En het is gezellig!

Ik blog niet alleen dus. Er zijn hulptroepen die mij een beetje helpen met mijn blog. En dat vind ik hartstikke fijn! Ik hoop dat ze dit willen blijven doen en zo zijn jullie ook even in het zonnetje gezet!

Ik ben wel benieuwd of er iemand jouw helpt met bloggen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

5 reacties

  1. Hier is Jan ( mn hubby) wel eens slachtoffer voor swatches 😉
    De foto van mij in de hangstoel had hij ook gemaakt.. Dus ook een back-up fotograaf hier 😉 Oh en hij tipt wel eens producten die ik zou kunnen reviewen..

    Maar ik doe het verder alleen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *