Ik ben jarig! – 23 jaar geworden-

ik ben jarig

Hoi! Ik ben jarig! Ja, vandaag woensdag 21 november ben ik 23 jaar geworden. Oké, als je dit artikel in de ochtend of middag leest, moet ik nog jarig worden. Jawel mensen deze meid is om 23:45 geboren…. Dus officieel maar een kwartiertje jarig, haha. Maar ik heb gewoon de hele dag feest hoor. 23 jaar geleden kwam ik op de wereld. Ppff wat is dat tocht stiekem al weer lang geleden….

Ik ben jarig!

Maar goed: ik ben jarig. Vroeger was dat altijd heel spannend…. Nu vind ik dat allemaal niet meer zo spannend. Verjaardagen zijn nu meer: oh jeetje, ik ben al 23 jaar. Tijd om te denken aan een huis, gezin, hond of kat. Haha, nee grapje dat is misschien wat overdreven. Maar om mij heen zijn er al wat vrienden/vriendinnen die op deze leeftijd al samenwonen, op zichzelf wonen, soms al kindjes hebben of een hond of kat (haha).

Maar ik: nee. Ik woon nog bij mijn ouders, ben nog bezig met mijn studie, maar heb al wel een vriend hoor! Met mijn studie ben ik overigens al wel bijna klaar. Daarna ga ik dus echt werken! Mijn god, 23 jaar, aan het werk. Jeejtje….Maar even terugkomend op het samenwonen gedeelte enzo. Er zijn ook nog genoeg vrienden/vriendinnen die dat allemaal niet hebben hoor.

ik ben jarig
Rechts: Merle 23 jaar oud. Links: Merle 5 jaar oud. Niks veranderd toch?!

Toch heb ik op de één of andere manier het idee dat ik daarin toch allemaal wel iets achterloop: geen idee wat het is. Maar men begint tegenwoordig steeds eerder aan kinderen/ samenwonen en dat hele pakket. Of misschien lijkt dat zo. Geen idee wat het is. Ik doe liever alles op mijn eigen tempo en manier. En gelukkig denkt Thijs daar ook zo over, haha. We willen natuurlijk wel gaan samenwonen, maar dat willen we als we allebei aan het werk zijn en wat centjes hebben verdiend. En kinderen…. Ach dat zien we dan wel weer, haha. Een hond of kat gaat hem bij ons trouwens denk ik niet worden. Eerder een goudvis dan, is makkelijker verzorgen (wahaha).

23 jaar

Maar deze mevrouw is dus al 23 jaar. Ik ga ook weer lekker van de hak op de tak, haha. Maar in dit artikel wil ik gewoon even vertellen dat ik mij al wat ouder voel…. Of toch ook weer niet. Haha. Op de één of andere manier klinkt 23 al zo oud. Je gaat al richting de 25 dan! Dat is al de helft van Sara (haha Merle nu ga je wel heel snel….). En om mij heen hoor ik dat ik er echt niet uit zie als iemand van 23 haha. Ik word vaak jonger geschat, daar heb ik trouwens al eens een artikel over geschreven. 

Vandaag ben ik vrij op mijn verjaardag. Dat is ook wel even bijzonder. Normaal had ik altijd school of stage. Vandaag niet! Met mijn verjaardag lekker thuis zijn. Er komt geen bezoek ofzo.  Die komen in het weekend. Dan vieren we de verjaardag van mijn ouders en mij in één keer. We zijn alle drie best dicht op elkaar jarig. Dat is net zo handig dan. Ik vind dat altijd leuk aan verjaardagen: vrienden en familie die komen. Ohja en de taart: dat is ook altijd wel leuk aan een verjaardag. Wel komt Thijs vandaag. Hij heeft mijn verjaardag vrij gehouden. Super lief!

ik ben jarig

Verder denk ik altijd: ik ben weer een jaartje ouder geworden en daar mag ik heel blij mee zijn!

Wat vind jij altijd van je verjaardag? Hoe ervaar jij dat , een jaar ouder worden?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

6 reacties

  1. Van harte gefeliciteerd! Ik vond het vroeger ook altijd spannend haha. Geniet nog maar lekker van het thuis wonen en je merkt vanzelf wanneer je toe bent aan de volgende stap!

  2. Van harte meid. 23 is een mooie leeftijd. Geniet van je dag!!Ik loop ook een beetje achter in het leven maar goed als je je er maar prettig bij voelt. Ik vind zelf niet dat je naar je leeftijd moet kijken om aan huisje boompje en beestje te denken maar meer wanneer je het gevoel hebt om er klaar voor te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *