Huisinrichting: decoratie & foto’s

huisinrichting

Hoi! Ik woon nog niet samen met Thijs, maar stiekem denk ik al na over onze huisinrichting. Welke meubels vind ik mooi? Wat voor accessoires zou ik graag in huis willen? Welke kleuren lijken mij mooi in huis. In mijn hoofd denk ik daar soms wel eens over na. Maar in werkelijkheid gaat het nog wel even duren hoor. Eerst maar eens sparen voordat we een eigen huisje gaan huren of kopen.

Huisinrichting

huisinrichting

Nu zijn Thijs en ik laatst al wezen kijken bij een appartement. In eerste instantie zou deze voor Thijs alleen zijn. Ik zou er later bij intrekken. Helaas viel de prijs een beetje tegen. Maar even wachten nog. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik ook geen haast heb met een eigen huisje. Ik wil eerst wat geld sparen. Niet dat we gelijk al in de schulden zitten bij ons eerste huisje.

Over onze huisinrichting ben ik wel een beetje aan het denken. Wat vind ik mooi in huis? Een aantal meubelstukken heeft Thijs nog van zijn kamer in Ede en hij krijgt wat meubelstukken van zijn ouders. Ik heb daar al wel ideeën mee voor in huis.

White wash effect

Als eerst vind ik een white wash effect heel erg gaaf. Mijn moeder heeft onze keukentafel met een white wash verfje geschilderd. Echt zo gaaf. De meubels die Thijs van zijn ouders krijgt (tafel, dressoir en bijzettafeltje) ga ik ook met deze verf doen. Ik vind dat een mooi effect.

huisinrichting

Roze items

Een zwarte bank, white wash meubels, daar vind ik licht roze details mooi bij. Een lampje of een vaasje in licht roze kleurtjes. En de kussens op de bank worden ook lichtroze. Oké, niet allemaal. Een aantal dan. Brengt mij bij het volgende puntje: veel kussens op de bank vind ik leuk. Nou weet ik heel toevallig dat meneer Thijs dat minder vind, haha. Wordt nog even een dingetje.

Foto’s

Wat we beide heel leuk vinden zijn foto’s in huis. Zo heb ik al een fotokalender laten maken en hebben we ook een foto op hout van ons samen. Ja, foto’s in huis maakt het gezellig. Niet te veel natuurlijk, maar een aantal vind ik wel leuk. Dus mocht je bij ons op de housewarming komen? Een fotocadeau is altijd welkom, haha.

huisinrichting

Lampen

Ik vind een goede lamp in huis ook tof. Wij hebben een soort industrieel lamp ding idee in huis. Dat vind ik gaaf. Sowieso vind ik van die ‘grovere’ items ook wel leuk. Een tafel met zwarte poten en een tafelblad van grof hout vind ik ook wel wat hebben. En dan schattige licht roze vaasjes erop. Ja zo leuk!

Boeddha

En ik heel graag een Boeddha beeldje in huis. Ik vind een Boeddha iets rustgevends hebben. Elke Boeddha heeft ook weer een andere betekenis en dat vind ik heel mooi. Ik weet wel dat je een Boeddha nooit voor jezelf moet kopen. Hopen dat iemand deze hint snapt…..

Ik denk dat ik dan wel de meeste items heb besproken over mijn huisinrichting. Oeps, sorry. Onze huisinrichting. Thijs en ik overleggen natuurlijk wel en moeten het beide mooi vinden. Met veel dingen zitten we wel op één lijn, dus dat scheelt wel. Het moet namelijk allemaal niet te veel worden. Een beetje een strakke, maar ook rustige uitstraling. Anders word je gek in je eigen huis joh, haha.

Voor nu is het nog even sparen en dromen over ons toekomstige huis. En tja, wie weet wat er op je pad komt.

Heb jij van te voren nagedacht over je huisinrichting?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

15 comments

  1. We hebben wel er over nagedacht, maar begonnen met oude meubels, pas toen we er al langer woonde kochten we nieuwe meubels die er echt paste, en foto’s daar ben ik ook dol op!

  2. Haha het dromen en bedenken is het leukste. Ik houd juist van chaotisch, veel kleuren en veel spul. Ik heb wel een boeddha haha

  3. Toen ik net ging samenwonen hebben we ook alles samen uitgezocht, maar door de jaren heel is het toch wel een beetje een verzameling van van alles geworden, een echte stijl zit er niet meer in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *