Hotelovernachting uitzoeken – leuke aanbiedingen voor een weekendje weg!

Hoi! Een hotelovernachting uitzoeken voor een weekendje weg. Het klinkt als iets waar we nog even op moeten wachten in deze tijd. We zitten nu nog veel binnen en dat zal ook nog wel even zo blijven. Maar als alles straks voorbij is ga ik met vrienden een weekendje weg. Dit stond namelijk al op de planning. En een beetje voorpret door middel van een hotelovernachting zoeken kan geen kwaad.

Weekendje weg

Ik denk dat begin dit jaar het plan al naar boven kwam. We (Thijs en ik)Β zaten met Ellen en Dennis wat te drinken en toen kwamen ineens de woorden: weekendje weg in de mond.

Dat leek ons wel lachen. Een weekendje weg met ons vieren en dan vragen we Jolynn en Wouter ook mee. Met dit clubje ga ik namelijk vaak stappen (zonder Thijs dan, want die houdt niet van stappen). We hebben met ons zessen ook samen oud en nieuw gevierd. Dus een weekendje weg moet ook zeker gezellig worden.

De club van 6 met oud en nieuw samen.

Het plannetje even door appen in de groepsapp en iedereen vind het een top idee. Datumplanner aanmaken en de datum in een weekend in juni staat vast. Of het die datum blijft is natuurlijk nog maar even de vraag….

Dat kunnen we natuurlijk altijd wijzigen. En het is maar goed dat we nog niet geboekt hebben….. Maar als straks alles weer normaal is, willen we dat wel snel doen. De stad Enschede wordt het. Daar gaan we een heel weekend lol hebben, lekker eten en veel lachen.

Hotelaanbiedingen

Nu nog een geschikte hotelovernachting uitzoeken. Je hebt tegenwoordig zoveel hotels. Maar op de site Hotelaanbiedingen staan talloze hotels met prijzen en arrangementen. Via deze site kun je namelijk alle hotelaanbiedingen zien en deze verzamelen en omrekenen naar de prijs per kamer per nacht. Het mooie is: de prijzen staan op de site inclusief boekingskosten (vaak worden deze er op het eind pas bij gerekend).

hotelovernachting uitzoeken

Je kunt op de site zoeken per hotelketen. Ik denk dat het bij ons een Van Der Valk hotel of NH hotel wordt. Die hotels zijn altijd zo mooi! Of je kunt zoeken op arrangementen. Zo zijn er attractie – of dierentuin arrangementen of sauna’s met een hotelovernachting.

Het handige is dat je per plaats, provincie, regio of omgeving kunt zoeken. Zo kun je dus specifiek zoeken en de prijzen natuurlijk van laag naar hoog zetten. Of juist andersom, haha.

Ik heb er stiekem nu al heel veel zin in! We hebben in ieder geval alle tijd om rustig rond te kijken voor een hotel. De voorpret is gewoon een stukje langer op deze manier, haha. Als we allemaal wat zoeken kunnen we daaruit een beslissing maken en straks een keertje boeken.

hotelovernachting uitzoeken

De kans dat veel hotels vol zitten is denk ik wel groot. Misschien moeten we maar op tijd boeken als we meer weten over de situatie in ons land. Voor nu ga ik lekker rond kijken, want we moeten toch nog wel even binnen blijven!

Heb jij al plannen gemaakt voor een weekendje weg of een hotelovernachting of iets?

* dit artikel bevat een samenwerking*Β 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

15 reacties

  1. Helaas nog niets op de planning nee maar ik mis het echt, vooral Frankrijk mis ik heel erg. Mijn zoontje heeft trouwens wel al iets geboekt, voordat corona losbarstte al, in augustus – dus hopelijk is het tegen die tijd allemaal beter. Wie weet.

  2. Ik zou ook graag een arrangement willen boeken met mijn vriendinnen. Het is al lang geleden dat we met z’n allen op vakantie zijn geweest. Een fijn hotel of bed & breakfast lijkt ons ideaal! Ik ga snel kijken wat er beschikbaar is voor onze data.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *