Hier krijg ik de kriebels van

hier krijg ik de kriebels van

Hoi! Bepaalde dingen daar krijg ik echt de kriebels van. Dingen die ik liever niet doe of gewoon naar vind. In deze post lees je waar ik nou de kriebels van krijg. En dan niet in positieve zin, haha. Kriebels als in: bbrr, niet leuk of niet fijn. Hier krijg ik de kriebels van.

Hier krijg ik de kriebels van:

Teennagels knippen

Deze staat echt met stip op één! Ik krijg echt de kriebels als iemand aan mijn voeten zit en dan helemaal als mijn teennagels geknipt worden. Brrr, zo niet mijn ding. Ik krijg serieus klamme zweethanden als iemand mijn teennagels knipt. Naar een pedicure zou ik ook zeker niet snel gaan. Krijg het al Spaans benauwd bij de gedachte joh. Geen idee wat het is… Maar teennagels knippen moet helaas wel gebeuren.

Bloed prikken

In de tijd dat ik pfeiffer had, heb ik wel eens bloed moeten prikken. Voor die tijd en na die tijd ook wel eens. Het zweet breekt mij dan ook uit. Überhaupt heb ik niet veel met bloed. Brr. En dan gaan ze ook nog bloed bij mij ‘aftappen’ in van die buisjes. Nee liever niet. Ik kijk dan ook vaak de andere kant op. Niet te veel over nadenken en na die tijd heb ik echt suikers nodig. Ik ben dan vaak licht in mijn hoofd.

hier krijg ik de kriebels van

Tandsteen weghalen

Naar de tandarts gaan vind ik niet heel erg, maar leuk is het niet. Het ergste moment is wanneer de tandarts besluit wat tandsteen bij mij weg te halen. Dat geluid! Dat krassende geluid! Zo niet fijn. Daar krijg ik echt de kriebels van.

Ongesteld zijn

Ik voel mij altijd zo vies als ik ongesteld ben. Slaat natuurlijk helemaal nergens op, want het is een schoonmaak van je lichaam. Zit waarschijnlijk tussen mijn oren dan. Maar brr al die ‘zut’ die uit je komt, de krampen en vermoeidheid. Niet zo mijn ding. Gelukkig heb ik er maar 3 à 4 dagen last van.

Enkel omzwikken

Misschien niet iets wat vaak gebeurd, maar als ik mijn enkel omzwik, krijg ik ook de kriebels. Bbrr. Dat geknak wat je dan soms hoort en het doet pijn. Ik heb zwakke dunne enkels, dus zwik ik deze wel eens om. Laatst had ik mijn enkel tijdens het werk omgezwikt, daar heb ik serieus een paar dagen last van gehad.

hier krijg ik de kriebels van

Prikkende kaartjes

Kaartjes die in kleding zitten, die beginnen te prikken. Echt zo naar. Als ik er last van krijg, knip ik die kaartjes er vaak gelijk uit. Die zitten vaak in mijn nek. Ik irriteer mij daar vaak echt aan, haha. Hoewel ik moet zeggen dat ik ook veel kleding heb, waar de kaartjes nog inzitten. Bij die heb ik er geen last van.

Achtbanen

Waar ik letterlijk de kriebels van krijg in mijn buik zijn achtbanen. Het moment wanneer je dan zo stijl naar beneden gaat. Ik begin dan te gillen hoor! Ook krijg ik wel eens kriebels als we in de auto zitten en een heuvel over gaan. Niet zo’n verkeersdrempel, maar echt een heuvel in de weg.

Dus hier krijg ik de kriebels van. Tja, iedereen heeft zo zijn gekke trekjes toch?! Haha. Ik ben wel benieuwd waar jij de kriebels van krijgt. Laat een reactie achter. Ik ben heel erg benieuwd!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *