Het jaar 2018 – Terugblik-

het jaar 2018

Hoi! Het jaar 2018 is bijna voorbij. Het jaar 2018 is een mooi en leuk jaar geweest. Op bloggebied, maar ook persoonlijk en zeker op het gebied van school. In dit artikel kijk ik terug op het jaar 2018. Ik bespreek mijn hoogtepunten en misschien ook wat dieptepunten. Tja, een jaar heeft ups en downs. En ik kijk vast naar voren: wat gaat 2019 brengen?

Het jaar 2018

In 2018 is mijn blog zeker gegroeid. Meer volgers en lezers en daar ben ik super blij mee! De reacties die ik krijg vind ik altijd heel erg leuk. Ook zijn er in 2018 meer samenwerkingen tot stand gekomen. Ik verdien zelfs af en toe geld met mijn blog. Dat is echt iets wat in 2018 gegroeid is. Ik heb mij dan ook laten inschrijven bij de KvK! Op het gebied van school heb ik downs gehad in 2018. Op stage had ik het niet makkelijk en ik voelde mij daardoor niet lekker in mijn vel. Na een kleine verlenging op stage te hebben gehad ben ik begin december geslaagd! 2018: het jaar waarin ik geslaagd ben voor de pabo en mijn blog een serieus bedrijf is geworden. Dan heb ik het jaar wel mooi samengevat, haha.

Mooie momenten

Natuurlijk zijn er nog meer leuke dingen gebeurd. Ik weet nog dat ik begin dit jaar met mijn moeder naar de musical: The Lion King ben geweest. Dat was zo gaaf! En ik had een bloggersmeeting met mijn bloggersappgroep. Die groep hebben we nog steeds en ik ben zo blij dat ik deze meiden en heer heb leren kennen! Begin 2018 ben ik ook begonnen als gastredacteur bij Indebuurt Doetinchem. Hierdoor heb ik leuke interviews mogen doen dit jaar en leuke artikelen voor hen kunnen schrijven.

En eind april was het zo ver! Ik ben voor een week naar Amerika geweest! Samen met mijn schoonmoeder, haar zus en mijn schoonzusje. Ze hebben familie daar wonen en daar konden we verblijven. Mijn avonturen heb ik gevlogd en ik heb genoeg foto’s gemaakt. Echt een mooi moment in 2018.

In dit jaar kreeg ik van Thijs alvast een vervroegd verjaardagcadeautje. Een iPhone 7 plus. Ik ben daar zo blij mee! En in juli heb ik zijn verjaardagscadeautje in werking gezet: we zijn naar de Gabbers geweest in het Ziggodome. Dat was echt zo leuk!  En nog een leuke musical gezien in 2018: On Your Feet! 

Zomer 2018

En de zomervakantie van 2018 was super leuk! Samen met mijn ouders, Thijs, schoonouders en schoonzusje zijn we twee weken naar Kroatië geweest. Echt zo mooi en heerlijk daar! En voordat we op vakantie gingen, hebben Thijs en ik voor mijn blog een relatie programma getest. Zal ik ook nooit vergeten, haha.

In september ben ik naar de Vliegende Vrienden van Amstel Live geweest met vriendinnen. Echt een super leuke dag en als het volgend jaar weer is, zijn wij weer van de partij! Voor mijn YouTube kanaal maakte ik een nieuwe kanaaltrailer en mijn intro is dit jaar ook vernieuwd. Ik ben er erg blij mee!

Een van de samenwerkingen die ik heel leuk vond dit jaar: ik mocht een lashlift laten doen voor mijn wimpers. Echt zo gaaf! En daarna brak een leuk lang weekend aan. Thijs ging voor het eerst vliegen naar Southampton. Samen met mij. We hebben daar Rianne opgezocht, want ze liep daar twee maanden stage.

persoonlijke update

Einde van het jaar

In dit jaar ben ik op 21 november 23 jaar geworden en het einde van dit jaar is misschien wel het beste en het leukste. Ik ben naar de KvK geweest om mijn blog in te laten schrijven en een dag later kreeg ik te horen dat ik geslaagd ben voor de PABO! Wauw, het jaar kan ik niet beter afsluiten dacht ik zo. Het meest leuke is dat Thijs in de zomer zijn diploma heeft gehaald en ik dus een paar maanden later. 2018 is voor ons het jaar van slagen, hihi.

2019

Een mooi jaar als ik dit allemaal zo terug zie. En wat gaat 2019 brengen? Thijs heeft een baan gevonden als vrachtwagen chauffeur. Ohja, ook helemaal vergeten te vertellen: hij heeft zijn vrachtwagen rijbewijs ook nog gehaald dit jaar. Hij gaat 5 dagen in de week aan het werk. Ik ben aangemeld bij het Pon. Dat is de invallerspool. Ik ga dus al inval juf aan het werk. Daarnaast ga ik nog kijken wat ik nog meer wil. Een beetje rondneuzen en we zien wel wat ik verder nog ga doen.

2019 is dus het jaar dat ik aan het werk ga. Oh oh, haha. Als we niet oppassen zitten Thijs en ik dadelijk samen in een huisje, met een goudvis….. Haha, grapje, zo snel zal dat niet lopen. Ik weet in ieder geval wel dat ik in 2019 nog een bezoek ga brengen aan Amerika! We hebben goedkoop tickets gescoord en eind april ga ik weer naar het mooie Amerika! In de zomervakantie ga ik twee weken naar Portugal en meer weet ik nog niet wat er gaat gebeuren in 2019.

Ik hoop dat het een fijn jaar wordt met mooie momenten en dat ik lekker kan genieten. Ik hoop dat jij ook een mooi 2018 heb gehad en dat 2019 veel goeds gaat brengen. Geniet daar lekker van en alvast een fijne jaarwisseling gewenst en een goed 2019!

Wat is jouw mooiste moment uit 2018?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

2 reacties

  1. Leuke terugblik! Ik vind ‘t altijd leuk om dit soort terugblikken te zien of om zelf te maken. Vaak zijn er toch weer een hoop dingen of gebeurtenissen waarvan je denkt: “Oh ja dat was er ook nog!” Zelf maak ik altijd een jaaroverzicht in foto’s en één gewoon in tekst, voor de laatste twee dagen van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *