Happy New Year! -beste wensen-

Hoi! Happy new year allemaal! 2019 is voorbij gevlogen en het jaar 2020 is begonnen. Ik hoop dat je het nieuwe jaar fijn begonnen bent met vrienden/ familie om je heen. Een flesje hebt laten knallen en genoten hebt van mooi vuurwerk en zelf misschien wel wat hebt aangestoken. Ohja en natuurlijk de lekkere oliebollen!

Happy new year !

Voor 2020 wil ik jullie allemaal veel goeds wensen. Laat het een mooi jaar worden, waarin je doelen bereikt, mooie momenten meemaakt en vooral gelukkig en gezond blijft.  A happy new year! 

Ik hoop in 2020 lekker te blijven werken in het onderwijs en te zien wat daarin allemaal op mijn pad komt. De winkel blijft ook zeker in beeld en daar blijf ik werken met veel plezier. Mijn blog gaat hopelijk groeien en ik ga er meer aandacht aan besteden.

Ach en verder ben ik nooit zo van de goede voornemens. Ik zie wel wat er op mijn pad komt en wat 2020 gaat brengen. Oké, wel wil ik meer gaan sporten, wahaha. Zo lekker chlicé Merle. Maar ik ga er wel aan proberen te denken. Dat is al stap één zullen we maar zeggen…. En natuurlijk hoop ik veel mooie momenten met Thijs, mijn ouders, familie en vrienden  mee te maken.

Oud en Nieuw heb ik dit jaar gezellig bij vrienden gevierd met Thijs samen. Een ander begin dan normaal. Vaak vierde ik het met familie , ouders of schoonouders. Maar nu met vrienden. Ook heel erg leuk en gezellig! We hebben heerlijke oliebollen gehad, een flesje geplopt, wat vuurwerk de lucht in geschoten, maar vooral veel gelachen. En dat is zeker belangrijk! Een mooie avond en nacht, haha.

Geniet in ieder geval van dit jaar en wie weet wat het zich allemaal met zich mee brengt! Nogmaals een happy new year en de allerbeste wensen voor 2020!

Heb jij goede voornemens voor dit jaar? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1172

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *